Xbox One X w wyjątkowo limitowanej edycji Shadow of the Tomb Raider. Cena sięga już 3400$

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

Do premiery Shadow of the Tomb Raider zostały już tylko ostatnie tygodnie. Z tej okazji Microsoft, we współpracy ze Square Enix, przygotował bardzo limitowaną edycję Xbox One X.

Microsoft ujawnił wyjątkowo limitowaną edycję Xbox One X, z motywem Shadow of the Tomb Raider. Czemu "wyjątkowo"? Bo taka konsola jest tylko jedna na świecie. Microsoft nie będzie wprowadzać więcej takich egzemplarzy Xbox One X na rynek.

Sprzęt trafił już aukcję na Ebay.com, gdzie obecnie najwyższa propozycja to 3470 dolarów. Do końca aukcji zostało jeszcze jednak 6 dni, więc można się spodziewać znacznego podbicia ostatecznej ceny. Tu trzeba zaznaczyć, że akcja ma charakter charytatywny. Microsoft przekaże wpływy z eBay dla organizacji Best Friends, która zajmuje się pomaganiem zwierzętom.

W pakiecie z tym wydaniem Xbox One X szczęściarz, który zwycięży w aukcji otrzyma cyfrową kopię Shadow of the Tomb Raider oraz gustownie ozdobiony kontroler.

petroz

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
nie ma co, piękne wykonanie... szkoda, że motyw nie jest odrobinę inny

chrabonszcz

Banned
Użytkownik
Świeżak
mnóstwo detali, ładne wykonanie.
ciekawe czy przy naciśnięciu D-Right będzie czuć tą 'lianę' pod palcem, osobiście mnie by to irytowało.
ale obudowa bardzo ładna tyle że za tą cenę mogli by dać chociaż jeszcze kinecta i podstawkę do postawienia konsoli pionowo która byłaby tak samo wystylizowana bo wydaje mi się że obudowa została zmodowana z myślą o tej właśnie pozycji.
mnie się podoba ale z cena to pojechali grubo :D

//EDIT
na tę chwilę cena wynosi 7,600 USD

Time left: 5d 05h Wednesday, 3:00PM

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Konsola bardzo ładna choć ten świecący cośiek na środku pewnie niezłe daje po oczach ale w sumie i tak nikt na tym nie będzie grał. Pad za to dupny. Propsy że kasa idzie na cele charytatywne.

Kendzi76

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Wyglada kozacko chociaż cena spora ale kto bogatemu zabroni :)

Do góry Bottom