xbox po 3 red

yecoras

Użytkownik
Użytkownik
Witam serdecznie chcialbym uzyskac od waz rady raz pomocy co zrobic...Wiec tak posiadam xbox 360 premium z 2006 roku. W lipcu 2007 dalem konsolke do serwisu ze wzgledu na redy usterke usuneli przyspieszyli wiatraczek tylni i raczej to wszystko... Ponoc po wymianie plyty glownej bylo by wszystko dobrze bo gpu grzeje grafike co w tej sytuacji zrobic prosze o pomoc!!!! :'(

cris14

Użytkownik
Użytkownik
Odp: xbox po 3 red

Może Ci wymienili płyte bo 3rod raczej rzadko naprawiają.

yecoras

Użytkownik
Użytkownik

Własnie w tym tkwi problem ze nie zostala wymieniona Płyta główna teraz ostatnio wogole nie grywalem na niej mozna powiedziec ze praie wogole od tamtej pory co moge teraz zrobic by nie wymieniac plyty glownej a grac dalej spokojnie?? Nie znam sie na tym dobrze ale to mi powiedzieli nie byli wstanie powiedziec ile pochodzi.. prosze pomozcie :-\

cris14

Użytkownik
Użytkownik

A ile masz jeszcze gwarancji(miesięcy)

yecoras

Użytkownik
Użytkownik

Juz nie mam nic wlasnie ;/ dlatego pytam o rady co moge w tej sytuacji zrobic??

cris14

Użytkownik
Użytkownik

Niestety już nic nie można zrobić. Chyba że sprzedaj i kup nową. Wtedy będziesz przynajmniej miał gwarancje i nie bd sie obawiał o wszelkie awarie. Ja mam konsole z 2006 roku i zero zwisów(tylko napęd zakończył żywot).

Majcher997

Użytkownik
Użytkownik

Jak nie masz już gwary to wymień pasty termoprzewodzące na jakies dobre bo te standardowe są do ...

yecoras

Użytkownik
Użytkownik

Dzieki za rade ale to naszczescie mialem wykonane w konsolce przy naprawie jak pisalem nie gralem duzo po ten naprawie konsoli ze wzgledu na czas teraz go akurat posadam konsolka chodzi mi wlasnie normalnie. Moze pewniej bedzie sie grac jak zdejme gorna pokrywe?? Wiadomo ze usterka wystapila po przez przegrzanie i jak pisalem zostal wiatrak tylni podkrecony. Wiec tak mysle co zrobic by grac spokojnie???

cris14

Użytkownik
Użytkownik

Jeżeli nie była wymieniana płyta to na starej mogą Ci luty puścić.

yecoras

Użytkownik
Użytkownik

No wlansie wiec jak mozna tego uniknac ?? prosze o rade??

P

Piri001

Guest

Jezeli mozesz to odkrec paczke . Zero chocby nawet cieplego powietrza . Radiator jest lekko cieply i nic wiecej .

Majcher997

Użytkownik
Użytkownik

Może FIX ROD?

cris14

Użytkownik
Użytkownik

Nawet z FIX ROD moze coś sie mu stać.

Majcher997

Użytkownik
Użytkownik

cris14 napisał:
Nawet z FIX ROD moze coś sie mu stać.
Zawsze może mu się coś stać ::)

cris14

Użytkownik
Użytkownik

Właśnie o to mi chodzi ;) Moim zdaniem jak chce mieć bezawaryjną konsole to niech tą sprzeda a kupi nową na gwarancji 8)

Majcher997

Użytkownik
Użytkownik

cris14 napisał:
Właśnie o to mi chodzi ;) Moim zdaniem jak chce mieć bezawaryjną konsole to niech tą sprzeda a kupi nową na gwarancji 8)
Zawsze można plombe odkleić i przykleić ::)

cris14

Użytkownik
Użytkownik

Co mu da ta plomba jak nie ma już gwary ??? ???

kolek5

Użytkownik
Użytkownik
Xbox360 3RoD

Wczoraj moj Xbox360 wyzional ducha. Wlaczam a tu 3 RoD. Jestem wsciekly!!! Jak mozna sprzedawac takie buble? Nie ma znaczenia czy postawisz Xa pionowo czy poziomo i tak sie wkrotce zepsuje...Koniec to byl moj ostatni Xbox. Kupie sobie PS3 albo NintendoWii nie bede musial sie denerwowac kiedy mi padnie sprzet jutro czy za tydzien...Xbox360---Najwiekszy crap !!!

realizer

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Ja tylko nie rozumiem jednego ? jak moze nie miec gwarancji skoro ona jest na 3 lata ? :D

yecoras

Użytkownik
Użytkownik

To pomysl inteligencie jak dalem do serwisu (nie MS) to stracilem gware pozatym jestes nie kumaty jak mam przerobiona to jak moge miec gware...pisalem tobie lepiej nie pisz!!!

Do góry Bottom