A więc tak mam xboxa 360 bez wejścia hdmi, posiadam kabel Component HD AV ale mój telewizor niestety nie ma wejścia na 5 jacków tylko na 3 takze nie wiem czy cos z tego bedzie tym kablem ;/ moj telewizor to lg led z 4 wejsciami hdmi, wejsciem vga,,rgb i euro. Powiedzcie mi co mam zrobicy zeby x+a podczyc tak zeby chodzil na wysokiej rozdzielczości.
Nie trzeba nic sprzedawac, sa po to przejsciowki, jakos ja mam podlaczonego laptopa do tv konsole, i dekoder cyfrowy, a i wszystko na jednych glosnikach przez czincze, a Tobie tylko chodzi o podpiecie czegos pod tv na hdmi. To kup przejsciowke 1 wyjscia na 2 wejscia hdmi i podepnij 2 rzeczy do jednej, a jesli zle zrozumialem to kabel dvi z jedenj strony, a z drugiej hd, i zeby chodzilo ladnie to musisz soknfigurowacrozdzielczosc w tv, inaczej nie bedzie obraazu, mi lapalie przy dekoderze 1080, a przy konsoli 1920 na iles tam nie wiem dokladnie, bo nie pamietam, ale zaszalem i wczoraj powydawalem troszke na przejsciowki...Nikogo mysle, ze nie urazilem swoja wypowiedzial, chcialem poinstruowac, swoimi metodami.
A po zastanowieniu i obliczeniu zmiejsze te dzeki i do ixa+tv jeden hdmi, i od konsoli 2-gi hdmi, oczywiscie, na przejsciowce, i to i to bedzie chodzi z dzwiekiem i obrazem i od razu zmiejszy sie ilosc kabli, ale jesli nie chce CI sie tak komvinowac to zrob, tak jak napisalem wyzej, albo przynajmniej popatrz na necie, obrazki, poczytaj opisy, jak to wyglada i co to da, a mowie Ci, ze nie pozalujesz, zwykly kabel hdmi 12zl bo sam wczoraj kupowalem, heheh
Jak cos to pisz na priv... POzdrawiam