Cześć, mam Xboxa Premium z HDMI oraz dyskiem 60GB. Przerobiony został jakiś czas temu i ma on ten prawie najnowszy xtreme.
Wszystko śmigało w porządku, przeszedłem m.in. 007 blood stone, Red Dead Redemption - oczywiście chodzi mi o kopie bezpieczeństwa.
A wszystko chronologicznie było tak:
1. Zainstalowałem 007 na dysku, przeszedłem, usunąłem
2. RDR zainstalowałem, przeszedłem
3. Próbowałem zaisntawlować Alana Wake PL (wiem, że on nie ma AP25) ale nia dało rady - płytę wyczyścić kazało.
4. Brotherhood tam samo nie dało rady ale to ma AP25
5. Skołowałem sobie Test Drive 2 no i wypaliłem ale nie mogłem zainstalować - pomyślałem, że ma AP25 ale jak się potem okazało nie ma.
6. Spróbowałem zainstalować 007 raz jeszcze - dało radę
Co to może być? Wszystkie pliki iso wypalałem na Verbatimach takich samych, IMBburn 2,4x zawsze.
Przy Brotherhooddzie, Test Drive i Alanie taki sam napis wyskakiwał - wyczyścić płytkę miekką szmatka.
Wszystko śmigało w porządku, przeszedłem m.in. 007 blood stone, Red Dead Redemption - oczywiście chodzi mi o kopie bezpieczeństwa.
A wszystko chronologicznie było tak:
1. Zainstalowałem 007 na dysku, przeszedłem, usunąłem
2. RDR zainstalowałem, przeszedłem
3. Próbowałem zaisntawlować Alana Wake PL (wiem, że on nie ma AP25) ale nia dało rady - płytę wyczyścić kazało.
4. Brotherhood tam samo nie dało rady ale to ma AP25
5. Skołowałem sobie Test Drive 2 no i wypaliłem ale nie mogłem zainstalować - pomyślałem, że ma AP25 ale jak się potem okazało nie ma.
6. Spróbowałem zainstalować 007 raz jeszcze - dało radę
Co to może być? Wszystkie pliki iso wypalałem na Verbatimach takich samych, IMBburn 2,4x zawsze.
Przy Brotherhooddzie, Test Drive i Alanie taki sam napis wyskakiwał - wyczyścić płytkę miekką szmatka.