Xbox series s

husky911118

Świeżak
Świeżak
Dzień dobry,

Chciałbym kupić pierwsza konsole bo nigdy nie miałem i zastanawiam się nad Xbox series s. Jak wyglądają tam fpsy?. Czy można mieć więcej niż te 30 albo 60?. Czytałem różne artykuły na ten temat ale dalej nie wiem. Podobno można mieć nawet 120. Proszę o pomoc bo nie znam się na tym w ogóle a być może lepiej dołożyć do series x niż później się denerwować na słaba płynność gry itd.

Pozdrawiam

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Ten bubel oferuje wrażenie filmowe, co najwyrzej.
Klocek kierowany do niedzielnych graczy.

Krakoos

Xbox One
Xbox One
XBOX MANIAK
Użytkownik
Zależy w co chcesz grać. Nowe tytuły tną jak cholera nawet na XSX. XSS jest idealny do tych wszystkich remasterów, którymi zasypała nas obecna generacja.

husky911118

Świeżak
Świeżak
Kupiłem jednak ta konsole ale mam problem.Moze ktoś z Was wie jak aktywować darmowy 3 miesięczny gamepass ultimate ?

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik

Micardis93

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Cześć, odkopię trochę temat ale szkoda zakładać kolejny.
Obecne użytkuje PS4 (ogrywam stare exy) i zastanawiam się nad zakupem używanego XSS tylko po to, żeby na nim grać w Forze Motorsport i NBA 2K. XSX albo PS5 planuję kupić dopiero jak wyjdzie GTA6. Uciągnie ta konsola te tytuły w dobrej jakości?

maniekmaniu

Użytkownik
Użytkownik
Cześć, odkopię trochę temat ale szkoda zakładać kolejny.
Obecne użytkuje PS4 (ogrywam stare exy) i zastanawiam się nad zakupem używanego XSS tylko po to, żeby na nim grać w Forze Motorsport i NBA 2K. XSX albo PS5 planuję kupić dopiero jak wyjdzie GTA6. Uciągnie ta konsola te tytuły w dobrej jakości?
Jakość będzie dobra w NBA ale w Forza trochę gorzej. Nie lepiej kupić XsX jak i tak masz zamiar kupić kiedyś. XsX jest znacznie lepszą konsolą. Jakoś gier znacznie lepsza no i można płyty kupić nawet za kilkanaście zł jak się poszuka. XsS tylko cyfrowo lub GamePass i do tego dysk mniejszy o połowę.

jejek

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Dzień dobry,

Chciałbym kupić pierwsza konsole bo nigdy nie miałem i zastanawiam się nad Xbox series s. Jak wyglądają tam fpsy?. Czy można mieć więcej niż te 30 albo 60?. Czytałem różne artykuły na ten temat ale dalej nie wiem. Podobno można mieć nawet 120. Proszę o pomoc bo nie znam się na tym w ogóle a być może lepiej dołożyć do series x niż później się denerwować na słaba płynność gry itd.

Pozdrawiam
120fps chyba w tetrisie

Series x to jak dla mnie minimum no i można za grosze kupić mase starszych tytułów na płytach

Do góry Bottom