Xbox szykuje świetne promocje z okazji Black Friday. Konsole i gry tanieją

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

Już niebawem cały świat znów oszaleje na punkcie promocyjnej gorączki stworzonej przez tradycję tak zwanego Czarnego Piątku.

Idealnie z tej okazji korzysta Microsoft uderzając już dziś rewelacyjną reklamą podkreślającą najważniejsze promocje, jakie dadzą nam Zieloni.Xbox Game Pass za 1 zł. Promocja na dwie subskrypcjeJuż w dniach 16-27 listopada niemalże wszystko co związane z marką Xbox będzie tańsze. Przede wszystkim zapewne ucieszy was informacja, że zarówno ceny Xbox One S jak i Xbox One X polecą aż o 100 dolarów w dół, czyli u nas powinno to być około 400 złotych.Dodatkowo wszystkie pady do Xbox One, wliczając w to zabawę z dedykowanym edytorem Xbox Design Lab, będą tańsze o 10 dolców, czyli u nas jakieś 40 złotych. Oczywiście Xbox Game Pass wciąż obejmuje promocja, gdzie pierwszy miesiąc macie za 1 zł.A jakie obniżki obejmą gry?
  • Forza Motorsport 7 - 50%
  • Sea of Thieves - 50%
  • Super Lucky's Tale - 35%
  • State of Decay 2 - 35%
  • PUBG - 35%

MirBarPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Nie mam doświadczenia wstecz bo to będzie pierwsza akcja na konsoli z mojej strony, ale tylko 5 tytułów porządnie przecenionych? Reszta marne 10-15 procent będzie? Na polskiej stronie odnośnik nie działa. Więc ryłko US?
Nie żebym jakos się napalał skrajnie ale liczę na fh4 ultimate albo przynajmniej samo rozszerzenie do ultimate.

suki

Użytkownik
Użytkownik
Dziadostwo będzie takie samo jak zwykle. Te same tytuły w promocji są co rok a ceny w naszym regionie są lekko mówiąc zawyżone.

MirBarPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Vpn nie działa ale chyba można dalej stosować zdrapki na USA lub Mexico a tam chyba będzie taniej.

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Bez regionów te promocją są dla nas nieporozumieniem.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Odkąd zablokowali regiony to nic nie kupiłam i póki co nie zapowiada się żebym coś kupowała ;p A wyprzedaż jak zwykle wszystkiego tego samego co rok temu i w latach ubiegłych.

rychu8818

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Jak ktoś dużo kupuje to pozostaje jeszcze Pay Pal i regiony które go wspierają. Oczywiście nie jest to Argentyna, ale coś tam można zaoszczędzić.

suki

Użytkownik
Użytkownik
Vpn nie działa ale chyba można dalej stosować zdrapki na USA lub Mexico a tam chyba będzie taniej.
Nie wiele to daje bo na turcję wychodzi dość drogo np. no chyba że mają niższe ceny dla przykładu można podać mash up packi do minecrafta i inne starsze dlc do xo edition. Po za tym bida z nędza.
Nowe gry które nie dawno wyszły będą max 10% taniej... a to i tak wielkiej różnicy nie robi.

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
X1X - 100 $ :) to je to

suki

Użytkownik
Użytkownik
X1X - 100 $ :) to je to
Dolicz przyszło roczną podwyżkę prądu która dla przedsiębiorstw wynosi 70% a dla nas ma wynosić około 50%.
Wychodzi nie zła masakra wszystko dosłownie wszystko podrożeje...
Właściwie to już drobne podwyżki się zaczęły masakra jakaś...

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Dolicz przyszło roczną podwyżkę prądu która dla przedsiębiorstw wynosi 70% a dla nas ma wynosić około 50%.
Wychodzi nie zła masakra wszystko dosłownie wszystko podrożeje...
Właściwie to już drobne podwyżki się zaczęły masakra jakaś...
Ja nie odczuwam podwyżek , zawsze kupuję benzynę za 100 zł :) A poważnie to daje życie po pupie ale w 2016 pozbyłem się jednego comiesięcznego rachunku, 2017 drugiego a teraz w XI skończyłem spłacać pożyczkę. Cza ciąć koszty. I dlatego denerwują mnie wszelakie abonamenty _ Netflixy, Hbo,EAakcess,Spotify,Psnow,Xboxgamepass,Showmax itd itp. Tylko Golda ścierpię.

suki

Użytkownik
Użytkownik
No właśnie ciągłe cięcie kosztów...
To tu... to tam...
:)

chrabonszcz

Banned
Użytkownik
Świeżak
Odkąd zablokowali regiony to nic nie kupiłam i póki co nie zapowiada się żebym coś kupowała ;p

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
I co tym chciałeś przekazać? Ja przez poprzednie lata tak nazbierałam bibliotekę, że nawet się cieszę, że to się ukróciło, bo wreszcie zaczęłam te gry ogrywać co pokupiłam ;)

Do góry Bottom