Xbox z dyskiem czy bez?

SnoopX360

Użytkownik
Użytkownik
Juz niedlugo mam zamiar kupic X360 ale nadal mnie drecza takie pytania: jaki model i za ile ale to drobnostka jaki radzicie mi wziasc model ikSa czy z dyskiem a moze bez? :eek:

karol191

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Xbox z dyskiem czy bez?

premium z hdmi-z dyskiem niektore gry potrzeboja dysku

realizer

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Wszystko zalezy od tego ile masz kasy. Nie masz kasy na dysk -nie bierzesz (Arcade 769zl) masz na dysk -bierzesz (Premium 1059zl)

Jest jeszcze opcja wziac Arcade za 750zl dokupic dysk za 150zl i miec konsole + dysk za 900zl

SnoopX360

Użytkownik
Użytkownik

a nie prosciej kupisc od razu arcade z dyskiem bo widzialem ze sa ;)
a moze takie cos: http://www.iksboks.eu/product_info.php?cPath=35&products_id=258

karol191

Użytkownik
Użytkownik

SnoopX360 napisał:
a nie prosciej kupisc od razu arcade z dyskiem bo widzialem ze sa ;)
Niema impossible jak juz to moze oddzielnie do promocjii daja niemozliwe zeby arcade z dyskiem sprzedawali razem w pudelku bo z dyskiem to tylko premium.

SnoopX360

Użytkownik
Użytkownik

powyzej masz linka ::)

realizer

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Zestaw zawiera:

-konsolę Xbox 360™
-zamiast memorycard dysk 20GB od Premium, w 100% sprawny, formatowany, przetestowany na 3 miesięcznej gwarancji
-kontroler bezprzewodowy
-kabel Composite AV z adapterem SCART
-5 GIER FULL ARCADE:
* PAC-MAN Championship Edition™
* UNO®
* Luxor 2
* Boom Boom Rocket
* Feeding Frenzy™.

Xbox Live Silver

Wiec tak jak mowil Karol191 (pierwszy raz sie z nim zgadzam :p Jest to tylko bonus od sklepu

A cena i tak wyzsza niz kupowac osobno

SnoopX360

Użytkownik
Użytkownik

czyli oplaca sie brac to?? tzn od razu bede mial dysk w X a tak bym musial sobie jeszcze dokupywac i montowac :-\

realizer

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Zamontowac dysk to nie problem . sciagasz klapke z boku konsoli i wkladasz ;) A co do oplacalnosci to ceny wyjda prawie tak samo moze o jakies 30zl zaoszczedzisz na wersji "skladanej" przez allegro (razem z kosztami wysylki)

SnoopX360

Użytkownik
Użytkownik

czyli taki bonus od sklepu wydaje sie w miare oplacalny bo i tak za wersje premium bym wydal o wiele drozej a tak bede mial aracde z dyskiem :p i taniej :)

karol191

Użytkownik
Użytkownik

Nom ja bym bral.

Ps. pocwicz wyjmowanie i wkladanie dysku :D(ja tak robilem jak bym mial roda :D :D).

realizer

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

ehh zapomialem o jednym . do tej wesji ze sklepu nie dostaniesz memorki 256mb ktora mozna sprzedac za 60zl wiec oszczednosc wersji "skladanej" wzrosla juz do 90zl .

SnoopX360

Użytkownik
Użytkownik

dzieki za doradzenie jeszcze przemysle to sytalacje ;D

Do góry Bottom