Xbox z Saturna

wonsiu

Świeżak
Świeżak
Witam,

zamierzam kupić konsole - wersja z dyskiem 60GB w Saturnie za 849zl.
Pytanie: czy bedzie problem z jej przerobką? (moze sa jakies nowe zabezpieczenie dla tej od niedawna dostepnej wersji) ile ewentualna przrobka moze kosztowac?

Pozdrawiam

calis

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Xbox z Saturna

Napewno ma napęd Lite-On - poczytaj na forum jest o tym kupa tematów. Generalnie był problem z przeróbką ale już pojawiły się aukcje z przeróbką LiteOna.

http://www.allegro.pl/item427151477_przerobka_flash_xbox_360_wsz_napedy_liteon.html

wonsiu

Świeżak
Świeżak

Thx za szybką i konkretną odpowiedz. W takim razie pozostaje czekanie aż chłopaki może cos latwiejszego (tanszego) wymysla do przerobki albo zakup uzywanej starszej wersji przerobionej a szkoda bo nowka to jednak nowka.
Narazie dalej pykam na PS2 :).

Pozdrawiam.

calis

Użytkownik
Użytkownik

Nie ma sprawy. Poszukaj na Allegro już przerobionej konsoli albo spróbuj napisać do tego gościa który oferuje flasha LiteOna ile to kosztuje i jak to jest robione. Sam jestem ciekaw więc możesz umieścić jego odpowiedź w tym poście.

wonsiu

Świeżak
Świeżak

W jednym sklepie gdzie mozna przerobic konsole powiedziano mi ze nowych liteon narazie nie przerabiaja i ze za 2tygodnie bedzie byc moze cos wiadomo na ten temat, natomiast w innym za przerobke chca 300zl i daja 3m-ce gwarancji.

Pozdro

calis

Użytkownik
Użytkownik

standardowo przerobka kosztuje ok 50 zl wiec 300 zl to troche drogo... 1/3 ceny konsoli !

sebolek

Użytkownik
Użytkownik

przeróbka zależy czego bo jak LiteOna to już cena skacze 140-300 zależy co wkładają .

tehCarlos

Świeżak
Świeżak

calis napisał:
Napewno ma napęd Lite-On - poczytaj na forum jest o tym kupa tematów. Generalnie był problem z przeróbką ale już pojawiły się aukcje z przeróbką LiteOna.

http://www.allegro.pl/item427151477_przerobka_flash_xbox_360_wsz_napedy_liteon.html
Jakiś tydzień temu dzwoniłem do tego kolesia z aukcji i powiedział że chce 220 zł

Do góry Bottom