Xbox

K9pavlo

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Hej mam Xbox 360 elite na systemie LT.3.0 jak mogę wgrać trainer do gta v i jak mogę pobrać dlc czy jest strona żeby pobrać dlc pendrive potem przenieść z pena do gry jakoś tak i jak pobrać takiego trainer żeby dodawaćsobie kasę itp szybką i mądra odp

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Wystarczy podmienić/dodać pliki trainera w iso i je wypalić, gra się oczywiście offline.
DLC tylko na RGH.

K9pavlo

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Wystarczy podmienić/dodać pliki trainera w iso i je wypalić, gra się oczywiście offline.
DLC tylko na RGH.
Jaki program i może być zwykłą płytkę cd 700mb do trainera i jaki programem to zrobić i skąd pobrać to i jak włączyć jak to zrobić po kolei wytłumacz mi okej

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Jaki program i może być zwykłą płytkę cd 700mb do trainera i jaki programem to zrobić i skąd pobrać to i jak włączyć jak to zrobić po kolei wytłumacz mi okej
Taaa może po prostu niech wszystko za Ciebie zrobi, a najlepiej niech to nagra za Ciebie. Od tego masz Internet żeby poszukać takich informacji :)

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Jaki program i może być zwykłą płytkę cd 700mb
Na płytkę CD to sobie mozesz muzykę nagrać... Widziałeś żeby jakaś gra na X360 była na płycie CD? Pomyśl trochę.... Zadaj sobie pytanie jakie płyty czyta soft LT 3.0... Rusz głową...

K9pavlo

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Na płytkę CD to sobie mozesz muzykę nagrać... Widziałeś żeby jakaś gra na X360 była na płycie CD? Pomyśl trochę.... Zadaj sobie pytanie jakie płyty czyta soft LT 3.0... Rusz głową...
A no tak Te inne płytki sorki ale można jakoś tak nagrać dlc

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Tak możesz sobie nagrać DLC nikt ci nie zabrania, działać i tak nie będą ale co tam nagraj sobie.

Do góry Bottom