Xbox360 a Tuner TV - Pytanie

xbit

Użytkownik
Użytkownik
Witam!

Szukam tunera TV do laptopa, który ogarnie XBOX360 w formacie PAL-60.

Obecnie mam Tuner MT4156 (Media-Tech) i jest z nim taki problem : W programie przechwytującym (Honestech, Chris TV) w PALU - obraz jest kolorowy ale skacze, a NTSC - czarno biały ale nie skacze. Nie jest to kwestia systemu operacyjnego czy laptopa.

Przypuszczam że to kwestia tunera i tu pytanie : Czy ktoś może używa laptopa i tunera do grania w Xboxa i mu to wszystko działa? Jeśli tak to prosiłbym o model tunera na którym wam wszystko ładnie działa.

Oraz oczywiście proszę o wszelkie rady itp., może da się to jednak ogarnąć na moim tunerze. ;)

Pozdrawiam

Qazimodo

Użytkownik
Użytkownik
spróbuj użyc innego programu lub pobaw się ustwieniami - to problem programu ,nie tunera
kiedys się bawiłem tunerami ,ale teraz nazwa programów mi wyskoczyła i nie pamietam

xbit

Użytkownik
Użytkownik
Próbowałem różnych programów - Chris TV, Honestech teraz także Ulead Video Studio i cały czas to samo - na opcji NTSC czarno biało, na PAL kolorowo ale obraz skacze.

Nie ma co ukrywać, tuner nie należy do najnowszych, ani najlepszych, przypuszczam że może być za stary ale za słaby na ogarniecie Xboxa, dlatego proszę o konkretne rady odnośnie programów, jeśli z nimi jest coś nie tak, lub o jakiś ogarnięty model Tunera (najlepiej sprawdzony z xboxem) ;)

Pozdrawiam

Do góry Bottom