XBS/XLINK: Borderlands, Conviction & Other

zOnk31

V.I.P
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
Game Master
PSforum.pl
Świeżak
Witam, chętnie przejdę z kimś kilka tytułów w trybie współpracy, najchętniej wyżej wymienione ale przyjmę każdą propozycję :]
pisać tutaj tytuły gier, zaznaczam: Tryb współpracy czyli miejcie świadomość że grać będziemy przez kilka dni (!), żeby później nie było, że nabijemy w borderlands 20 lvl a komuś się znudzi i pierdyknie wszystko w piz**. chcę przejść Borderlands od początku do końca (+ewentualne DLC) a conviction chciałbym zaliczyć na najwyższym poziomie trudności.
mogę grać od godziny 17:00 praktycznie w każdy dzień tygodnia roboczego, w weekendy różnie.
pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :]

//EDIT

PROGRAMU MUSZĄ BYĆ SKONFIGUROWANE, NIE PISAĆ DO MNIE Z TEKSTAMI TYPU "CHĘTNIE ZAGRAM ALE KAI MI NIE DZIAŁA, POMÓŻ MI USTAWIĆ TO WTEDY POŚMIGAMY.."
ludzie, ten temat nie jest do pomocy w konfiguracji programu tylko do ustawienia się na giercowanie.....
szlag mnie trafia... ;/

zOnk31

V.I.P
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
Game Master
PSforum.pl
Świeżak
@UP
zachęcam do wspólnego mordowania:]

zOnk31

V.I.P
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
Game Master
PSforum.pl
Świeżak
@W dalszym ciągu zbieram ekipę :]

PuSheK

Świeżak
Świeżak
Jak coś jestem chętny na Conviction, ew. Modern Warfare 3 z chęcią bym odblokował pare Co-op misji. Tylko najpierw muszę ponownie skonfigurować XLink Kai, bo nie wiedzieć czemu pokazuje mi Not Yet, pomimo że wcześniej wszystko hulało... W każdym bądź razie, odezwę się do Ciebie na gg jeśli wszystko będzie działać :)

Pozdrawiam

zOnk31

V.I.P
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
Game Master
PSforum.pl
Świeżak
up?

zbyszko1979

Użytkownik
Użytkownik
Ghost Recon moge zagrac , Mw 3. Gow 3.

madluxx

Użytkownik
Użytkownik
GoW 2/3; CoD MW2/3 BO i jeszcze kilka innych.

zOnk31

V.I.P
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
Game Master
PSforum.pl
Świeżak
Gow 1 i 3 chętnie przejdę kampanię bo drugą część już przeszedłem

belweder93

Użytkownik
Użytkownik
ja mogę zagrać w Borderlands i GoW3 . Od 17 w każdy dzień oprócz wtorku i niedzieli

bolo-ag

Świeżak
Świeżak
Borderlands co-op

Chciałbym przejść Borderlands od początku do końca z osobą komunikatywną, lubiącą współpracę. Gram pierwszy raz więc gra jest dla mnie nowa i jestem nią zafascynowany, lecz w pojedynkę jest trochę nudno. Nick Xbox Live bolo160979. Dodaj do znajomych i zapraszam do wspólnej gry. GG 13044388

HajukenPL

Użytkownik
Użytkownik
Ja jestem chętny na coop w Borderlands

Do góry Bottom