XFPS 3.0 SNIPER *MAX SHOOTER* - co wy na to?

Philips84

Użytkownik
Użytkownik
Witam :)
Interesuje mnie wasze zdanie na temat: XFPS 3.0 SNIPER *MAX SHOOTER* dostepnego na tej aukcji: http://www.allegro.pl/item306795109_xfps_3_0_sniper_max_shooter_do_xbox_360_adapter.html, tylko nie odpisujcie że od grania jest pad, że za drogie i blablabla... :p liczę na normalne wypowiedzi i najlepiej opinie posiadaczy, osób które grały na tym.

peku

Użytkownik
Użytkownik
Odp: XFPS 3.0 SNIPER *MAX SHOOTER* - co wy na to?

Hah mówisz o moim gadaniu ? 8)

to proste... nikt tego na forum nie ma bo to jest kupa :p heehehe ;)

330 zł można w co innego zainwestować...

rYs1292

Użytkownik
Użytkownik

JA tam se przejściówki zrobiłem :D i chodzi jak burza koszt takich przejściówek to 10 zł i 2 h roboty

PS: Przejściówki podłączam do 1 gniazda USB i chodzi klawa i mycha w xbox 360 jak burza co myślicie o xbox 720 ? Mam ofe za 999 zł premium brać? z MM

Philips84

Użytkownik
Użytkownik

jaka przejsciowke zrobiles?? i nie offtopujcie :p

rYs1292

Użytkownik
Użytkownik

To opisze na allegro miałem okazje przeczytać opis o tym bajecznie drogim urządzeniu ale do konkretów wiem co jest w środku tej maszynki budowa nie jest zbyt skomplikowana zbudowałem takie coś jakby ta maszynka którą opisujecie lecz to jest tanim kosztem zrobione dawno temu zainspirował mnie 2 godzinny filmik na youtube pisało tam podłącz klawe i myche do xpudła czy coś takiego no to ja ciekawy i oglądam 30 min się buforowało no i tam były wszystkie wskazówki jak to zrobić mam to 1 rok i działa obudowę mam od Max shotera.

PS Nie kupuj tego urządzenia jeżeli nie masz przewodowego pada ponieważ tylko z nim działa i to urządzenie laguje :).

Y0uG0tta

Użytkownik
Użytkownik

Posiadałem i polecam, choc granie po necie jest troche niesprawiedliwe.. nie maja szans ci co z padami lataja po planach ;/
PS .. zwykła klawa + zwykla mysz optyka a4tech-a i rzeź :]

Philips84

Użytkownik
Użytkownik

dzięki Y0uG0tta przekonałeś mnie :D zapewne kupie lecz najpierw musze sprzedać mojego PS2 chce ktos kupic ? .

edit 02.03.08: no to xfps już zamówiony i czekam na przesyłkę :D

podlesna2

Świeżak
Świeżak
edit 02.03.08: no to xfps już zamówiony i czekam na przesyłkę :D[/QUOTE]

Mozesz napisac jak ten sprzet smiga?

simonnt

Użytkownik
Użytkownik
Dajcie jakis link do tego filmiku z YT albo napiszcie poradnik :)

webster500

Świeżak
Świeżak
Witam :)
Interesuje mnie wasze zdanie na temat: XFPS 3.0 SNIPER *MAX SHOOTER* dostepnego na tej aukcji: Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., tylko nie odpisujcie że od grania jest pad, że za drogie i blablabla... :p liczę na normalne wypowiedzi i najlepiej opinie posiadaczy, osób które grały na tym.
a czy da sie pograc na klawiaturze i myszce przez XFPS 3.0 SNIPER w Grand Theft Auto IV na tym by mi najbardziej zalezało
tu jest tansza opcja
http://allegro.pl/podlacz-klawiature-i-mysz-do-xbox-360-hama-i3440021328.html

a czy da sie pograc na klawiaturze i myszce przez XFPS 3.0 SNIPER w Grand Theft Auto IV na tym by mi najbardziej zalezało
tu jest tansza opcja
Podłącz klawiature i mysz do Xbox 360 Hama (3440021328) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
bo ten XFPS 3.0 SNIPER jest za drogi i ciezko go znalesc na allegro

Nie pisz post pod postem. {Altres}

barman_2000

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
po pierwsze to edytuj posty, po drugie jak chcesz klawiature to graj na PC, konsola i sterowanie w grach konsolowych nie jest przystosowane do myszki i bedzie sie gralo jeszcze gorzej niz na padzie, a uwazam ze w GTA na padzie gra sie duzo lepiej niz na klawiaturze

webster500

Świeżak
Świeżak
pograłem w gta4 na padzie z 10 min i mi pusciły nerwy beznadziejnie sie gra na padzie w strzelanki ale w wyscigi zato bajka a zebym pograł na kompie to bym musiał na niego wydac z 3000zł xbox tanszy

vvv93

Banned
pograłem w gta4 na padzie z 10 min i mi pusciły nerwy beznadziejnie sie gra na padzie w strzelanki ale w wyscigi zato bajka a zebym pograł na kompie to bym musiał na niego wydac z 3000zł xbox tanszy
Nie "beznadziejnie" , powiedzialbym ze nawet łatwiej, trzeba po prostu sie nauczyc

Wysłane z mojego Galaxy S VI za pomocą Tapatalk 5

barman_2000

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
GTA IV to dziala nawet na moim zlomie sprzed 5 lat, a nie wiem jak moze ci sie gorzej grac skoro na konsolach jest samonamierzanie

krzysiek058

Użytkownik
Użytkownik
Panowie może miał ktoś do czynienia z tymi sprzętami? Po co się spinać? Mnie by to interesowało, do typowych FPSów.

barman_2000

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
nikt sie nie spina tylko kazdy mowi ze jezeli chcesz grac na klawiaturze to idz na PC bo konsole sie do tego nie nadaja

f1older

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
barman2000- "nikt sie nie spina tylko kazdy mowi ze jezeli chcesz grac na klawiaturze to idz na PC bo konsole sie do tego nie nadaja"1- najwięcej spinasz się tutaj ty, jak na razie. 2- nie [każdy mówi], tylko ty sobie coś roisz. 3- jak on chce grać na klawiaturze, to niech sobie gra, hooy ci do tego.chce grać na klawie, niech gra. albo coś wiesz o klawiaturze na xboxa, albo w temat się nie wpie.dalaj. proste.

webster500

Świeżak
Świeżak
popieram wypowiedz f1older-a puki co mi nie idzie granie na padzie w strzelanki ale kiedys dojde do wprawy
po przesiadce z pc nie jest lekko wiec KONWERTER "SPEEDSHOT LITE" XBOX 360 kupie no i wiadomo myszka do tego
Razer DeathAdder 3500dpi i powinno smigac

akir

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
PSforum.pl
popieram wypowiedz f1older-a puki co mi nie idzie granie na padzie w strzelanki ale kiedys dojde do wprawy
po przesiadce z pc nie jest lekko wiec KONWERTER "SPEEDSHOT LITE" XBOX 360 kupie no i wiadomo myszka do tego
Razer DeathAdder 3500dpi i powinno smigac
Nie wydawaj na początek kasy na myszkę podłącz swoją z pc. To urządzenie emuluje ruch analoga , wiec super myszka nie będzie działać lepiej. Będzie odczuwalny lag

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

barman_2000

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
barman2000- "nikt sie nie spina tylko kazdy mowi ze jezeli chcesz grac na klawiaturze to idz na PC bo konsole sie do tego nie nadaja"1- najwięcej spinasz się tutaj ty, jak na razie. 2- nie [każdy mówi], tylko ty sobie coś roisz. 3- jak on chce grać na klawiaturze, to niech sobie gra, hooy ci do tego.chce grać na klawie, niech gra. albo coś wiesz o klawiaturze na xboxa, albo w temat się nie wpie.dalaj. proste.
tak? to po co ty sie wpinasz w temat skoro sam guzik wiesz i tylko nawalasz na innych? widze ze to ty sie spinasz i masz jakis problem, akurat gralem na klawiaturze i myszce podlaczanej do xboxa i pisze juz ktorys raz ze jak ktos chce grac na klawiaturze to niech gra na PC bo konsole sie do tego nie nadaja, te urzadzenia dzialaja do bani, maja opoznienia itp ale ty musisz miec jakis problem, gadasz na mnie a sam nic nie wnosisz do tematu oprocz durnych komentarzy "jak on chce grać na klawiaturze, to niech sobie gra, hooy ci do tego.chce grać na klawie" pomijajac twoj jezyk z blokowiska skoro sie pyta o to urzadzenie to chce poznac opinie bo jakby chcial grac to by sie nie pytal dlatego zamilcz i spojrz na swoje zachowanie

a widze ze temat i tak niepotrzebny bo widze ze i tak chce kupic a za dwa dni bedzie sprzedawac to urzadzenie

Do góry Bottom