Xbox One XGP za 87zł na 6msc - czy komuś udało się wyrwać?

zurdar

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Hej,

W kilku miejscach, nawet tutaj w dziale aktualności, przeczytałem o promocji na XGP na 6 miesięcy za 87zł. Kłopot w tym, że u mnie jej nie widać i nie było widać. Dostępny był 1 miesiąc za złotówkę i tę kupiłem w nadziei że pojawi się ta sześciomiesięczna. Niestety nadal nic i jedyne co mam do wyboru to miesiąc za 40zl lub 14dniowy trial. Pytanie więc czy możne ktoś wie coś więcej w tym temacie?

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
To chyba mają tylko co niektórzy użytkownicy dostępne, bo już nie pierwszy raz ktoś pisze o tym, że tej oferty nie ma.

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Jak nie masz to raczej nie będziesz miał. Ja też nie mam widocznego. Z tym że mam aktywną subskrypcję 3 miesięczną za 417 ARS na Argentynie więc to żadna promocja dla mnie. Za 3 msc wychodzi 40zł.

prawomen

Użytkownik
Użytkownik
Mnie się udało wyrwać nawet 2 x po 6 miesięcy, czyli 2 x 87 zł.
Miałem aktywną subskrypcję Gamepass opłaconą w Polsce, bez żadnych kombinacji.

zurdar

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
No widzicie, jedni mają inni nie. Ja jeszcze wcale nie miałem subskrypcji a mi się nie pokazało. Faktem jest że robiłem zakupy w Turcji (Dolby Atmos był tanio), ale konto jest Polskie i polski adres rozliczeniowy jest domyślny.
@-=SETH=- gdzie kupujesz zdrapki na Argentynę, żeby się to kalkulowało??

prawomen

Użytkownik
Użytkownik
87 zł jest tylko dla tych co mają aktywną subskrypcję, pozostali powinni zacząć od promocji 1 miesiąc za złotówkę, a dopiero potem spróbować z promocją 87 zł za 6 miesięcy

zurdar

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Tak zrobiłem ale po aktywacji tego miesiąca nadal nie mam dostępnych 6 miesięcy.

prawomen

Użytkownik
Użytkownik
Z komentarzy na pepper.pl wnioskować można że jak ktoś wcześniej kombinował z Turcją, Argentyna itd. to teraz nie ma tej promocji.

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
@@-=SETH=- gdzie kupujesz zdrapki na Argentynę, żeby się to kalkulowało??
Kartą płacę bezpośrednio.

Ostatnia edycja:

Overkill

Użytkownik
Użytkownik
To chyba mają tylko co niektórzy użytkownicy dostępne, bo już nie pierwszy raz ktoś pisze o tym, że tej oferty nie ma.
to taki jak na przykład ja logowałem się dzisiaj w celu sprawdzenia znowu tej promki ale nic z tego nie widzi jej

zurdar

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Kartą płacę bezpośrednio.

A mógłbyś coś więcej w tym temacie? To chyba nie polska Visa? Są jakieś sposoby żeby zapłacić polską?

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Nie to nie jest nasza visa, to Revolut jest... Kiedys miałe kupioną subskrypcję na Ar i było wyłączone odnawianie, teraz poprostu ją włączyłem, normalnie kasę pobiera. Teraz już taki myk z zakupem nie przejdzie.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Z komentarzy na pepper.pl wnioskować można że jak ktoś wcześniej kombinował z Turcją, Argentyna itd. to teraz nie ma tej promocji.
Ja kupowałam na Turcji i Argentynie XGP i normalnie tą ofertę mam, także żadna prawda ;)

zurdar

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Raczej nie dojdziemy czym kierował się M$ dając tę promocję jednym a innym nie. Ci którzy dostali powinni się cieszyć a reszta liczyć na to że ich też kiedyś docenią. :) Przy normalnej cenie XGP nie biorę nawet pod uwagę bo w gruncie rzeczy nie ma tam prawie nic w co grywam ale przy cenie 15PLN/msc nie potrafiłem się oprzeć... :)

Spajkowy

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Nie żeby coś, ale same warunki tej promocji są dla mnie śmieszne. Żeby odebrać GP za złotówkę ponoć termin jego ważności musiał upłynąć przed 30 września. Niestety u mnie był to drugi tydzień października więc nie złapałem się na tą promocję i jedynie wyświetla mi 40 zł :/

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Ja mam za 87 zł propozycję do 3.01 mogę aktywować. Moze pod koniec gudnia odpalę dla Senua Sacrifice czy co tam jeszcze będzie.PUBG nie dla mnie nudy na pudy.

zurdar

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
No i dostałem go i ja.. Nie wiem jak, dlaczego i skąd ale jest.. :):):)

CywiL

Świeżak
Świeżak
Kupiłem x2- 87PLN za 6 m-cy i działa brać tylko później uważać ściągać będzie po terminie za następne 6 m-cy po normalnej cenie.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Kupiłem x2- 87PLN za 6 m-cy i działa brać tylko później uważać ściągać będzie po terminie za następne 6 m-cy po normalnej cenie.
Wystarczy wyłączyć automatyczne autoodnawianie i nic nie pobierze ;)

CywiL

Świeżak
Świeżak
To wiem ale nie każdy od razu pstryka po ustawieniach a później jest musztarda po obiedzie więc tak tylko napisałem.

Do góry Bottom