Musi im się to opłacić Przyda im się nawet do PS 4 napęd Blu rayjestem ciekawy finału tej sprawy, Sony pewnie ulegnie. Na dłuższą metę opłaca im się zapłacic za ten patent na blue raya
Nie rozumiecie że nie chodzi tu o nędzny i przestarzały patent sprzed 5 lat... Sama technologia jest warta tyle, co moje stare trampki. LG będzie wywierać nacisk na Sony jak się tylko da, bo niby dla czego miało by przyjmować kilku-milionowe ugody (a takie propozycje na pewno zostały wysłane od Sony), gdy można męczyć konkurenta i przy okazji bratać się z M$.Musi im się to opłacić Przyda im się nawet do PS 4 napęd Blu ray
Nędzny patent - pokaż mi lepsze nośniki i napędy które są stosowane obecnieNie rozumiecie że nie chodzi tu o nędzny i przestarzały patent sprzed 5 lat... Sama technologia jest warta tyle, co moje stare trampki. LG będzie wywierać nacisk na Sony jak się tylko da, bo niby dla czego miało by przyjmować kilku-milionowe ugody (a takie propozycje na pewno zostały wysłane od Sony), gdy można męczyć konkurenta i przy okazji bratać się z M$.