Zawieszanie się gier (Po kilku sekundach ekran po prostu "zamarza").

szadon

Użytkownik
Użytkownik
Witam mam problem z moją konsolą. Wiesza się podczas grania (Po kilku sekundach ekran po prostu "zamarza"). No i niby to żadna rewelacja bo napiszecie że konsola się przegrzewa. Ale uruchamiam grida i gierka śmiga bez zarzutu. natomiast na grach euro, call of duty 4, smack vs raw wiesza się. zaczęła właśnie od wrestlingu. Gdy oglądam filmy na konsoli również nie ma problemu. Zaznaczam że żadne płyty nie są porysowane. gram na kopiach. Może to dash??? Mam pytanie jak jeszcze raz zaktualizować dashbord? mogę podłączyć konsole do netu. proszę o pomoc!

edit
Już chyba wiem w czym problem. Chodzi o kartę pamięci. Sformatowałem i jeszcze czasami się gry zawieszały ale przełożyłem do drugiego slota i wszystko na razie jest oki. Czy ktoś miał już taki problem???

Nie pisz postów pod sobą i nazywaj poprawnie tematy! //spike200

Santi

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Zawieszanie się gier (Po kilku sekundach ekran po prostu "zamarza").

no tak od wczoraj zaczela mi sie gra SKATE. zawieszac, tak ze musze konsole od nowa wlanczac, raz mi sie to zdarzylo w star wars the force unleashed. czego to moze byc wina?

wojtas_wb

Świeżak
Świeżak

witam. też mis ie tak dzieje z konsolą. Tzn. grałem juz w kilka gier i nie ma reguły raz się zawiesi po 10 minutach, innym razem po 30minutach a jeszcze innym po godzinie. Zaczęło mnie to denerwować i jutro oddaję x-a na gwarancję (na przerobionego dostałem miesięczną). Mam nadzieje że go naprawią....

lukmaj

Użytkownik
Użytkownik

Mnie sie tak dzialo jak mialem zle wypalona plytke z gra, ale wtedy zazwyczaj w tych samych momentach gry

wojtas_wb

Świeżak
Świeżak

no niestety u mnie to się dzieje w różnych momentach gier...

Santi

Użytkownik
Użytkownik

no mi tez czasami z rzadka ale sie dzieje :) ja mysle ze to przez plyty i jak sa nagrane, np Skate "zamrozil" mi sie jakies 3 razy w roznych momentach, w jeden dzien, od tamtej pory ani razu. Star Warsy tylko raz. z tego co zauwarzylem plytki byly troszke porysane, a Skate najbardziej. u mnie trapieniem sa dogrywania tekstur.. czas na dysk.

Stiopax

Użytkownik
Użytkownik

Ja mam podobny problem,ale konsola nie wiesza mi się podczas grania ale podczas łączenia się z xboxlive,wie może ktoś czego to może być przyczyna?

radekb29

Banned
Użytkownik
Będziecie mieć roda ale chyba nie konieczne ja miałem takie same objawy i co i rod :(
ale w następną ND konsolka znowu w domciu

miedzianek

Użytkownik
Użytkownik
te zwieszanie sie to tak jak z pc...

proc sie przegrzeje=restart albo zwiecha
grafa sie przegrzeje?zwiecha i artefakty

postawcie w miejscu gdzie jest lepszy oplyw powietrza...

konri976

Banned
Użytkownik
Dziwne.

Ja mam konsole na podłodze a zaczela mi sie zawieszac jak wgralem NXE wczesniej nic a jak wgralem te gowno to po doslownie 10 minutach undercover mi sie zawiesil , potem halo 3, przez fife , gta i na call of duty koncząc.

Barty

Świeżak
Świeżak
Witam ja mam problem z Gta 4 wiesza mi sie czasami raz gram 1 godz i wiesza sie a raz gram 4 godz i ani razu mi sie niezawiesila wie ktos o co chodzi?

ufoludekcrezy

Użytkownik
Użytkownik
Heh tak jak wspominiał przedmówca Rod :) Heh szkda ze do lodówki nie moza wstawić X360 ;p Wtedy by nie bylo problemu z przegrzewaniem.. hehe

Do góry Bottom