Zepsuta gałka od pada!

grzegorzk16

Użytkownik
Użytkownik
Witam mam problem z kupionym na allegro padem. Typ mnie zrobił w h... bo wysłał mi pada z niedziałąjącą lewą gałką. Otóż kiedy go wciskam to jest pokazane ze działa. Natomiast kierunki idą na dół i w lewą i są cały czas w takim stanie bez wzgledu na to czy ruszam gałką czy nie . Ktoś ma jakies prpozycje?

lumpek933

Użytkownik
Użytkownik
otworz go i wyczysc -.- ...

Qazimodo

Użytkownik
Użytkownik
zgłoś sprawę sprzedającemu - reklamuj i odeślij
i żądaj zwrotu kasy ... lub zestawy naprawcze do padów są za 30,- na ebayu
ale nie wiem czy sie opłaca ściągać z zagranicy

Pankracy666

Użytkownik
Użytkownik
Jeżeli pad był kupiony jako nowy to pisz do niego jeżeli jednak używka to może Ci powiedzieć, że Ty popsułeś i teraz chcesz mu odesłać. 3 możliwość zniszczył się podczas transportu czasem ludzie pakują pady w 1 kopertę za 45 groszy z 1 warstwą bąbelków i gałka mogła się mocno wcisnąć i teraz szaleje.

mixyr

Użytkownik
Użytkownik
ja bym od razu zareklamował to u sprzedawcy, bo to od niego zależy czy przesyłka dojdzie w takim stanie jak na początku,
mi gdy kupiłem pad przyszła przesyłka w kopercie bąbelkowej, otoczona dodatkowo 2x warstwami osobnej folii bąbelkowej, a jeszcze zapakowany w dwie reklamowki, oczywiscie paczką priorytetową ;]
pzdr

yaro555

Użytkownik
Użytkownik
Proponuję jednak go rozkręcić i przeczyścić. Ostatnio u mnie się przycinał X, A i prawy analog jak go rozebrałem to było pełno jakiegoś syfu, wyczyściłem, przetarłem spirytusem i gitara jest!!!

zajczak

Użytkownik
Użytkownik
mi niestety chyba padła ta gałka calkowicie,rozkręciłem, czyścilem ale lewa gałka nie reaguje w ogole (czy zupelnie nie działa), jest szansa to w ogole naprawić bez kupna nowej galki? Czego to może być wina i co moglo nawalić ?

kufer111

Banned
Użytkownik
nawalony moe by ukad sterujcy galka lub sam uklad mechaniczny-galka

ja kupilem na allegro zamiennik ,wymienilem i jest wporzo

Joystick Analogowy do pada X360,PS2- IT7 CHOJNICE (2027858167) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry Bottom