Zestaw Xbox One S. Brak kodu na BF 1.

pjotersgn

Świeżak
Świeżak
Witam, przed około godziną zakupiłem stacjonarnie zestaw https://www.euro.com.pl/konsole-xbox-one/microsoft-xbox-one-s-1tb-battlefield-v-battlefield-1-battlefield-1943-red-dead-redemption-ii.bhtml#opis , lecz w środku nie znalazłem kodu na BF 1 Rewolucja. Załączam foto gier z pudła, na tylnej stronie kartki jest kod do BF 1943, 1 msc EA Access i "Battlefield Deluxe Edition" ( Brak " V " w tytule) . Czy możliwe, że w tym BF Deluxe Edition zawiera się też BF 1 czy zostałem "okradziony" ? Dodam, że koleś z obsługi przy mnie otwierał karton, bo pytałem go, czy gry są w wersji pudełkowej. Pokazał mi tą karteczkę na szybko, nie miałem czasu zauważyć braku kodu na BF 1.
Edit: Teraz po przeczytaniu tematu kolegi nizej, któremu też brakowało kodu zauważyłem, że na kartonie jest plomba naklejona na plombe... A na konsoli lekkie zabrudzenie nad miejscem gdzie się wsuwa płytę ... Ewidentny wał ? Mam jakieś szanse na reklamacje ?
47015836_1777355912376707_5447127547718402048_n.jpg

Ostatnia edycja:

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Nie zostałeś okradziony najwyżej coś gdzieś musi pisać. B1 masz EA akces i na to masz kod 1miesiąc. Sam wziąłem X1X + BV kod cyfowy był w zestawie do tego miesiąc game pasa , miesiąc EA akcess, 2 tyg. triala golda i kod na Battlefielda 1943 - nie wykorzystałem bo to staroć z x360 i jest tez w EA akces. Ale pracownik Cię nie okradł, taki masz zestaw.

pjotersgn

Świeżak
Świeżak
Czyżby ? Po pierwsze nie wiem jaki brałeś zestaw, ale spójrz w link, który załączyłem. Jest tam jak byk napisane, że gra BF 1 jest w zestawie. GRA, a nie dostęp do niej w Access-ie. 1 miesiąc Ea Access jest osobną pozycją, co też sprawdził w systemie kierownik sklepu. Po drugie nie oskarżam żadnego pracownika o kradzież (użyty cudzysłów). Nie wiem, czy ktoś to zajumał, czy gdzieś zniknęło, ale na kartonie była naklejona plomba na plombie, a dodatkowo zarysowana obudowa, więc tutaj mam pewność 200%, że karton był otwierany. Pracownik przyjął reklamację i dostałem zwrot pieniędzy za wybrakowany towar. Pozdro ;)

baton

Super Moderator
Członek Załogi
Super Moderator
Xbox One
Użytkownik
PSforum.pl
Czyżby ? Po pierwsze nie wiem jaki brałeś zestaw, ale spójrz w link, który załączyłem. Jest tam jak byk napisane, że gra BF 1 jest w zestawie. GRA, a nie dostęp do niej w Access-ie. 1 miesiąc Ea Access jest osobną pozycją, co też sprawdził w systemie kierownik sklepu. Po drugie nie oskarżam żadnego pracownika o kradzież (użyty cudzysłów). Nie wiem, czy ktoś to zajumał, czy gdzieś zniknęło, ale na kartonie była naklejona plomba na plombie, a dodatkowo zarysowana obudowa, więc tutaj mam pewność 200%, że karton był otwierany. Pracownik przyjął reklamację i dostałem zwrot pieniędzy za wybrakowany towar. Pozdro ;)
Ile Ci zwrócili dobra opcja na cebulę :smuggrin:

Kod na bf1 jest połaczony z battelfield 1943. Czytaj co masz na pudle

pjotersgn

Świeżak
Świeżak
Niby w którym miejscu to masz napisane ? Zarówno przy pozycji BF 1 jest +, ja i przy BF 1943 jest +. Na odwrocie kartonika z kodami były 3 pozycje( + grafiki tych pozycji) :
-Battlefield Deluxe Edition
-Battlefield 1943
- 1 miesiąc Ea Access
Nigdzie na tej karteczce nie było słowem wspomniane o BF 1 Rewolucja, ani nie było zdjęcia tej gry.

Zwrócili tyle ile zapłaciłem, ale cebulą nie jestem. Kody oddałem nienaruszone i niewykorzystane ;)

baton

Super Moderator
Członek Załogi
Super Moderator
Xbox One
Użytkownik
PSforum.pl
Trzecia linijka na kartonie przy zdjęciu z bf1

pjotersgn

Świeżak
Świeżak
Kurcze, możesz załączyć foto ? bo za cholerę nie widzę, na tych zdjęciach. A karton już oddany .
Możliwe, że przeoczyłem :/ Ale te rysy na obudowie też mnie tak wkr***y na maxa, bo zawsze mam pecha do takich bubli jak coś kupuje i nie zwracałem już uwagi na karton. Dziwne, że na tej karteczce z kodami nic nie było napisane, że to BF1+BF1943, ani żadnej okładni bf1 ani nic o_O

baton

Super Moderator
Członek Załogi
Super Moderator
Xbox One
Użytkownik
PSforum.pl
Sorry że takie małe ale nie mam teraz tego jak przerobić.

Attachments

pjotersgn

Świeżak
Świeżak
Dziękuję, zwracam honor w takim razie. Zmyliło mnie to, że na karteczce nie było nic napisane o BF 1. Na chłopski rozum powinni napisać BF 1 + BF 1943. Ehh no trudno, kupię gdzie indziej bez zarysowanej obudowy :(

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Kłe , to pewnie tak samo mam ale miałem B1 wczesniej w pudełku, później Premium .Później za 23 zł a tera jeszcze mam EA akcess i tego kodu nie wklepywałem bo po co. Mam to B1 nawet nie wiedziałem.

Ostatnia edycja:

Do góry Bottom