Witam, przed około godziną zakupiłem stacjonarnie zestaw https://www.euro.com.pl/konsole-xbox-one/microsoft-xbox-one-s-1tb-battlefield-v-battlefield-1-battlefield-1943-red-dead-redemption-ii.bhtml#opis , lecz w środku nie znalazłem kodu na BF 1 Rewolucja. Załączam foto gier z pudła, na tylnej stronie kartki jest kod do BF 1943, 1 msc EA Access i "Battlefield Deluxe Edition" ( Brak " V " w tytule) . Czy możliwe, że w tym BF Deluxe Edition zawiera się też BF 1 czy zostałem "okradziony" ? Dodam, że koleś z obsługi przy mnie otwierał karton, bo pytałem go, czy gry są w wersji pudełkowej. Pokazał mi tą karteczkę na szybko, nie miałem czasu zauważyć braku kodu na BF 1.
Edit: Teraz po przeczytaniu tematu kolegi nizej, któremu też brakowało kodu zauważyłem, że na kartonie jest plomba naklejona na plombe... A na konsoli lekkie zabrudzenie nad miejscem gdzie się wsuwa płytę ... Ewidentny wał ? Mam jakieś szanse na reklamacje ?
Edit: Teraz po przeczytaniu tematu kolegi nizej, któremu też brakowało kodu zauważyłem, że na kartonie jest plomba naklejona na plombe... A na konsoli lekkie zabrudzenie nad miejscem gdzie się wsuwa płytę ... Ewidentny wał ? Mam jakieś szanse na reklamacje ?
Ostatnia edycja: