Zewn. Nagrywarka DVD DL - Pomoc

Witam,
przymierzam się do kupna nagrywarki DVD DL, moglibyście mi powiedzieć czy o to ta nagrywarka była by wystarczająca do nagrywania gier na x360?

Nagrywarka DVD DL SAMSUNG SE-S084F SLIM ZEWNETRZNA (1441047532) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

P.S. Posiadam komputer stacjonarny jak by co.

P.S 2. Czy wogóle nada się nagrywarka zewnętrzna? Czy może zafundować sobie normalną wewnętrzną?

h-y-d-e

Użytkownik
Użytkownik
Normalna (do stacjonarki) na pewno będzie lepsza i tańsza. Poczytaj, zapytaj na forum.cdrinfo.pl

Specter

Użytkownik
Użytkownik
A jesli chcesz miec zewnetrzna nagrywarke, to kup zwykla i kieszen. Napewno taki zestaw bedzie lepszy, choc sporo wiekszy

Bossi

Użytkownik
Użytkownik
A jaką polecacie nagrywarkę wewnętrzną do kompa ? Ostatnio nagrywałem na samsungu i na LG i 2 płyty do kosza. Wcześniej miałem Pioneera DVR-215 i była świetna 100 % poprawności ale niestety padła a kupno nowej jest już niemożliwe. Zastanawiam się nad taką
Nagrywarka DVD Pioneer DVR-S19LBK Łódź FV! (1451885916) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ktoś może posiada i chce się podzielić opinią ?

Thx za odpowiedzi, podłączam się do pytania wyżej o tą nagrywareczke, jak ktoś kto ma powie że jest dobra to ją zakupie :). Pozdro

Blood.

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
O nagrywareczki zadawajcie pytanka w temaciuku na ten temacik założonym.
Koszyczek.

Do góry Bottom