Poradnik Zgrywanie Contentu na pendrive [GTA V DVD1]

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

burzack

Świeżak
Świeżak
Dzięki za pomoc. Wypalam już DVD2. dam znać jak mi poszło.

transport0wy

Użytkownik
Użytkownik
Można to zrobić z pomocą pendrive tylko 4GB (dysk konsoli 60GB)? Czy wszystkie party muszą być razem przerzucone?
Wersja Complex jest najlepsza, z tego co czytam,ale chyba pobrałem inną wersję (nie quack)..

ElEseriks

Świeżak
Świeżak
Nie musisz przerzucać wszystkich na raz, możesz to zrobić nawet pojedynczo. Po przerzuceniu wkładasz DVD 2 i normalnie zaczynasz zabawę w gta V. Jeśli masz RGH to zamiast płyty kopiujesz przerobiony na .xex obraz na dysk zewnętrzny sformatowany pod fat 32 i zaczynasz zabawę po odpaleniu pliku .xex. Też banał. Zauważyłem, że ludzie mają sporo problemów z tym. A cała procedura jest banalnie prosta.

Dominator223

Świeżak
Świeżak
Mam problem ponieważ nie wiem o co chodzi. Nagrałem te 4 pliki na dysk . Skopiowałem je na xboxa. I co dalej, jak uruchomić gta ?

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Czytać poprzednie posty umiesz?
Nagrać drugą DVD... -__-

Dominator223

Świeżak
Świeżak
Czyli DVD 1 nagrać na usb/dysk, a DVD 2 muszę nagrać na płytę ? A i jeśli zrobię tak że będę miał DVD 1 na usb a DVD 2 będzie oryginalna, to jeśli wybiorę opcję zainstaluj na dysku to nie będe musiał potem wkładać DVD 2.

fazi1111

Użytkownik
Użytkownik
Które pliki trzeba przekopiować z dvd2 na drugiego pena aby płyty wypalonej dvd2 używać tylko do uruchomienia gry?

janusz19967

Użytkownik
Użytkownik
czytli nie musze marnowac płyty na GTA V naet jak mam LT 3.0? cholercia a ja już 3 plyty zmarnowalem na no-name'owej nagrywarce...sprawdzimy poradnik mam nadzieje ,że zadziała:)

KamQiX

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
czytli nie musze marnowac płyty na GTA V naet jak mam LT 3.0? cholercia a ja już 3 plyty zmarnowalem na no-name'owej nagrywarce...sprawdzimy poradnik mam nadzieje ,że zadziała:)
Przynajmniej jedną musisz! Przez pendrive możesz zgrać tylko DVD1, a DVD2 musisz nagrać.

Pixel

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Mam pytanie, posiadam oryginalne wydanie GTA V, lecz przy instalacji dysku 1 staje na ok. 600 MB i dalej nie chce iść.
Jeżeli zrzucę content na pendrive a będę grał na oryginalnym DVD2 to nie dostanę bana na XBL?

slawencja21

Użytkownik
Użytkownik
Kto mi powie co robię źle?

- Rozpakowało folder content razem ze wszystkim ładnie
- Sformatowałem pendrive 16gb na xbox360 w konsoli, bez żadnych błędów, wykrywa jako dodatkowy dysk
- Widzi pendrive w Horizonie, widzę wszystkie foldery na pendraku
- Dodaję te 4 pliki przez Inject new file, bezbłędnie
- Podłączam pendraka do konsoli, konsola nie widzi juz pendraka jako sformatowanego, tylko jakby cofnął się do poprzedniego stanu
- Po ponownym podłączeniu pendraka pod PC, już nie wykrywa w horizonie urządzenia..

Czynność powtórzyłem dwukrotnie.
Any clues?
jakiej marki masz pendriva? mi tak robilo jak mialem sony i pnp, zmien na kingstona

transfer

Użytkownik
Użytkownik
Witam
Mam problem i nie wiem co zrobic mianowicie disc 1 zrobilem zgodnie z poradnikiem , nagralem 2 plytke wrzycilem do x gra sie wlacza i wyskakuje komunikat wloz dysk 2 o co chodzi?? bo nie moge tego ogarnac. Z gory dzieki za pomoc

viseq

Świeżak
Świeżak
Witam. Mój problem wygląda tak :
Sformatowałem pendrive w 'moj komputer' na fat32 jednak Horizon mi go nie wyszukuje. Znacie powód?

jackpak

Użytkownik
Użytkownik
Witam. Mój problem wygląda tak :
Sformatowałem pendrive w 'moj komputer' na fat32 jednak Horizon mi go nie wyszukuje. Znacie powód?
Zrób format pendrive w konsoli xbox360 i dopiero później zabieraj się do wrzucania plików przez Horizon.

ti5ger

Świeżak
Świeżak
Wszystko działa jak należy i gram już 2 dni dzięki temu poradnikowi, ale jak się jest tępakiem niepotrafiącym czytać ze zrozumieniem to potem są idiotyczne pytania. Ja jedyne problemy jakie miałem to z odpaleniem XIB'a, ale mnie na szczęście google nie gryzie i potrafiłem sobie sam znaleźć odpowiedzi na moje problemy.

Happy-ewa

Świeżak
Świeżak
Witam.
Mam taki problemik a nie mogę znaleźć odpowiedzi. Nagralem 1 cd gra sie instinstaluje ale przy okolo 1987 mb staje mi plytka..kreci sie kreci i..i nic.; (...czy ktos mial taki problem....nagralem 2 plytki i caly czas to samo.pomocy....

sweeterek

Banned
Xbox One
Użytkownik
Ja zapytam sie krotko i nie bede sie rozpisywal. Jak zgram dvd 1 wg tego poradnika a dvd zainstaluje na dysk to.beda jakies ekfekty czy mija sie to.z celem.?

Wysłane z mojego WC za pomocą gołębia pocztowego. ♥♥ |||...N7100...||| ♥♥

Herus

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Witam,
udało mi sie zgrać content DVD1 na dysk ale po tej operacji moj Xbox nie widzi dysku o_O. Jakies sugestie?
[url=http://postimg.org/image/3uijl27xn/][/URL]

akir

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
PSforum.pl
Witam,
udało mi sie zgrać content DVD1 na dysk ale po tej operacji moj Xbox nie widzi dysku o_O. Jakies sugestie?
[url=http://postimg.org/image/3uijl27xn/][/URL]

Masz poważny problem, czeka cię poważna operacja na tym dysku. Nie na każdym kontrolerze SATA można podłączyć dysk. Dawno temu był temat do odratowania dysku, potrzebujesz na pewno plik bin z twojego hdd oraz będzie to zabawa w hexeditor. Jest jeszcze jedna możliwość ten dysk sformatować na PC sprzedaj jako zwykły a sobie kup dysk WD zrobisz Flash. Mogę skupić sam dysk za 80zl

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

Herus

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Kurcze, nie wiedzialem ze takie cuda sie zdarzaja. Wczoraj tak zrobilem i po tym normalnie dysk dzialal pod Xboxem, lecz nie bylo contentu z DVD1. Z hexem mysle ze dam rade. Sprzedac Ci nie sprzedam bo wiem ile sam dysk jest warty zreszta to nie moja konsola tylko kuzyna (siedze na L4 w chacie to pozyczylem), shit!

TO jest to??

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom