Przynajmniej jedną musisz! Przez pendrive możesz zgrać tylko DVD1, a DVD2 musisz nagrać.czytli nie musze marnowac płyty na GTA V naet jak mam LT 3.0? cholercia a ja już 3 plyty zmarnowalem na no-name'owej nagrywarce...sprawdzimy poradnik mam nadzieje ,że zadziała![]()
jakiej marki masz pendriva? mi tak robilo jak mialem sony i pnp, zmien na kingstonaKto mi powie co robię źle?
- Rozpakowało folder content razem ze wszystkim ładnie
- Sformatowałem pendrive 16gb na xbox360 w konsoli, bez żadnych błędów, wykrywa jako dodatkowy dysk
- Widzi pendrive w Horizonie, widzę wszystkie foldery na pendraku
- Dodaję te 4 pliki przez Inject new file, bezbłędnie
- Podłączam pendraka do konsoli, konsola nie widzi juz pendraka jako sformatowanego, tylko jakby cofnął się do poprzedniego stanu
- Po ponownym podłączeniu pendraka pod PC, już nie wykrywa w horizonie urządzenia..
Czynność powtórzyłem dwukrotnie.
Any clues?
Zrób format pendrive w konsoli xbox360 i dopiero później zabieraj się do wrzucania plików przez Horizon.Witam. Mój problem wygląda tak :
Sformatowałem pendrive w 'moj komputer' na fat32 jednak Horizon mi go nie wyszukuje. Znacie powód?
[/URL]

Masz poważny problem, czeka cię poważna operacja na tym dysku. Nie na każdym kontrolerze SATA można podłączyć dysk. Dawno temu był temat do odratowania dysku, potrzebujesz na pewno plik bin z twojego hdd oraz będzie to zabawa w hexeditor. Jest jeszcze jedna możliwość ten dysk sformatować na PC sprzedaj jako zwykły a sobie kup dysk WD zrobisz Flash. Mogę skupić sam dysk za 80zlWitam,
udało mi sie zgrać content DVD1 na dysk ale po tej operacji moj Xbox nie widzi dysku. Jakies sugestie?
[url=http://postimg.org/image/3uijl27xn/][/URL]
![]()