Poradnik Zgrywanie Contentu na pendrive [GTA V DVD1]

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

ruskalornetka

Banned
Użytkownik
Witam .
Mam pytanie , czy jak mam nie przerobionego xboxa , to będzie śmigało jak zgram to na penka a dvd 2 normalnie z płyty będę odpalał ?

ralph545

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
Dla wszystkich tych, którzy nie mają pendrive`a 16gb tylko np 2x8gb lub 8 i 4gb jak w moim przypadku: można wgrać pliki z 1dvd na 2 pendrive`y tak jak w tutorialu tzn. 1 plik ten mniejszy na penie 4gb i resztę pików na 8gb. tym sposobem nie musimy kupować kolejnego pendraka:) u mnie tym sposobem wszystko działa. mam nadzieje że komuś to pomoże;)pozdr.

Pixel

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Mam pytanie, posiadam oryginalne wydanie GTA V, lecz przy instalacji dysku 1 staje na ok. 600 MB i dalej nie chce iść.
Jeżeli zrzucę content na pendrive a będę grał na oryginalnym DVD2 to nie dostanę bana na XBL?

andryszak

Świeżak
Świeżak
witam mam pytanie, wiem ze macie już dość głupich pytań ale wyciągnąłem obraz Dvd 1 tym programem , ale nie posiadam dysku w xbox 360 tylko pedrive używam i teraz co? mam to przekopiować na drugiego pena czy jak bo w menu ustawienia pamieci masowej mam te pliki i moge je tylko przenies lub skopiowac, nie ma zadnego uruchom wiec jak to mam zrobic i jak to ma działać

Gustao

Banned
*****ańcy czytajcie cały poradnik + wszystkie posty pod nim to będzie o połowę mniej głupich pytań

jary84

Użytkownik
Użytkownik
Racja Gustawo! Andryszak tego się nie odpala! Gra sama korzysta w trakcie gdy potrzebuje!

e.adam

Świeżak
Świeżak
Jestem noobem w nagrywaniu i mam pytanie, moge wypalić normalnie dvd 1 i 2 na płytkę czy muszę zrobić to tak jak kolega opisał. Sorry za spam i głupie pytanie, ale mam xboxa od paru tygodni i uczę się

dadas123456789

Użytkownik
Użytkownik
skoro jest napisane jak trzeba zrobić żeby działało to po co pytasz czy mozesz wypalić ??
a wypalaj nikt ci nie broni możesz nawet i na vinyl, ale jak chcesz pograć to czytaj tutka i rób tak jak tak jest napisane

macie5kk

Użytkownik
Użytkownik
Mam problem
Gdy wrzuciłem przez horizon DVD 1 na pene (16gb) nie ma tego nigdzie.
To znaczy jest,ale nie wiem co z tym zrobić przenieść? czy co?
jak to instalować?

transport0wy

Użytkownik
Użytkownik
macie5kk jak przerzuciłeś i masz te 4 party to (raczej) starczy. i jest to już zainstalowane. graj z włożonym pendrivem.

a ja zapytam czy jak przerzuce te party z dvd1 na dysk wew. 60 GB to będzie działac? czy musi byc na pendrive?

macie5kk

Użytkownik
Użytkownik
Mam włożonego pendrive,ale nie mogę uruchomić tej gry.
i nie mam pojęcia jak to zrobić :/

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
DVD2 nagrałeś?
Grę odpala się z DVD2.

trebol91

Użytkownik
Użytkownik
Odznacz we właściwościach tego obrazu tylko do odczytu

Wyslano z Nokia Lumia 710 za pomocą tapatalk

sweeterek

Banned
Xbox One
Użytkownik
Panowie jezeli dvd 1 zgram na pena a dvd 2 na dysk to.jest to.jakis sens czy lepiej bedzie jak 1 na penie a 2 na dvd ?

Wysłane z mojego WC za pomocą gołębia pocztowego. ♥♥ |||...N7100...||| ♥♥

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Jak zobaczysz, że textury Ci się nie doczytują to nie instaluj.

jak781

Użytkownik
Użytkownik
Pany, da sie jakos inaczej zainstalowac DVD 1 na HDD ? Bo chyba przez ten sposob mi sie resetuje gra w 1 misji ;/

kurion

Świeżak
Świeżak
Czytam i czytam, ale nie mogę doczytać mojego problemu, może ktoś pomoże. A mianowicie wszystko poszło ładnie pięknie, pliki przekopiowane z pena na dysk, wkładam DVD 2 , włącza się intro, później wczytuje fabułę czy coś takiego a na koniec gra uruchamia się z powrotem, czyli intro i od nowa. Wyskakuje komunikat że gra jest źle zainstalowana i jeżeli problem się będzie powtarzał skontaktuj się z supportem. Przy kolejnych próbach włączenia, gra nie uruchamia się dalej tylko się zawiesza na napisach. Ktoś ma jakieś pomysły i sugestie ?

KamQiX

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Pany, da sie jakos inaczej zainstalowac DVD 1 na HDD ? Bo chyba przez ten sposob mi sie resetuje gra w 1 misji ;/
Da się. Wystarczy nagrać na płytę.

jak781

Użytkownik
Użytkownik
Tylko co mi to da, skoro mam RGH ? ;/

mathes0015

Użytkownik
Użytkownik
Witam, mając xboxa arcade ( bez dysku ) zgrywając ten content na pendrive, potrzebuje kolejny jeden, by zgrać content na następnego pendrive, by się zainstalowało ? :p a druga płyta to gra ?

-=SETH=-//Czytałeś poprzednie posty?? Content może zostać na nim. Grę się odpala z DVD2...

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom