1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC: Brotherhood na lt2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lyskey9, Lipiec 11, 2012.

  1. lyskey9

    lyskey9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam X'a z lt 2.0 i dashem 14719, nigdy nie łączyłem się z xlive, nie używam TU do żadnej gry, nie miałem problemu z żadną grą xgd2 ani xgd3. Brotherhood jest jedną ze stu w mojej kolekcji i tylko on sprawia mi problem.
    Zmarnowałem już około 8 płyt na tego Brotherhooda i wszystkie bez powodzenia.
    -Nagrywałem metodą lt2.0 (backup creatorem podmieniałem na plik topologyfor20.bin) i nie działa?
    -z topolgią też nagrałem (abgx ją wsadził)ale to oczywiste że nie zadziałało bo to działa tylko na lt3.0.
    -nagrałem też z patchem ap2.5 z hot pursuit czy tam black opsa (ten plik XGD2.COD-BO.COD-MW2.Halo-Reach.top.data.v1.bin)

    To jest jedyna gra której nie potrafię załączyć, a zielony nie jestem.
    Wydaje się że wszystko już próbowałem, z różnych źródeł i te same próby.
    Proszę forumowiczów o pomoc, a moderatorów i adminów o nie wyrzucanie tego do kosza, bo już raz ktoś usunął mój temat bez rozwiązania, a szukajki używałem i też nie znalazłem rozwiązania.
    Pozdrawiam.

    Jeśli ktoś na LT 2.0 nie umie poradzić sobie z tą grą to chętnie pomogę bo wiem jak to zrobić ew pytać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    potrzebny jest patch do brotherhooda a nie z black opsa czy hot pursuit...
     
  4. Mati_Nowakowski

    Mati_Nowakowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    109
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Brzeska
    Ja tam w to śmigam a mam lt 1.91 ;D
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  6. lyskey9

    lyskey9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @barman_2000
    "black opsa czy hot pursuit", miałem na myśli że to jest ap2.5 po prostu, a w AC:B, BO czy tam Hot Pursuit, to nadal ten sam plik...

    @Mati_Nowakowski
    i co sie cieszy?:witless:
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jak ja mialem jeszcze lt 2.0 to wiem ze musialem szukac topologii specjalnie do tego tytulu bo inne nie dzialaly, a ja wiem ze to ten sam plik ale do gier ap 2.5 byly do kazdej osobne aby dzialaly poprawnie
     
    1 osoba to lubi.
  8. lyskey9

    lyskey9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy mógłbyś bądź ktokolwiek może pomóc mi znaleźć ten plik?
     
  9. buteks102

    buteks102 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    203
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oborniki Śląskie
  10. lyskey9

    lyskey9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale chodzi mi o sektor topology/ap2.5, nie o title update:(

    btw, znalazłem takowy tutaj -> link dokładnie pod moją wersję:
    -6D88AE4F Assassin’s Creed: Brotherhood RegionFree.
    no tak niby to jest to, ale w xbc nie da się wsadzić ich pliku .bin na sektor ap.25 bo ma za mały rozmiar. Może ktoś pomoże mi znaleźć ten plik albo objaśnić mi tą stronę ocb z ich plikami bin?
     
  11. lyskey9

    lyskey9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wsadziłem plik bin z tej strony hex edytorem neo, wyglądało to tak, że trzeba hexem wykopiować dane z pliku .bin z tamtej strony z odpowiedniego media (każda ma swój numer) i wkleić w odpowiednim wierszu na pliku iso, tak jak opisano na stronie. Jest to przydatna informacja dla posiadaczy LT 2.0, to bodajże jedyna gra z takim cyrkiem, mam nadzieję że komuś to pomoże;)

    Temat można zamknąć:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum