1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Active Iso w grach z AP 25

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Sebaaaaa310, Styczeń 29, 2011.

  1. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Witam. Mam do was pytanie. Mam konsolę z iExtreme 1.6 i najnowszym daschem, czy na acive iso bedę mógł odpalić gry AC:B i NFS:HP? Z góry dziękuje za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blackdevil

    blackdevil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ożarów Mazowiecki
    Bez LT+ nie odpalisz kurde ile raz jeszcze trzeba będzie powtarzać.


    SZUKAĆ LUDZIE ZANIM ZROBICIE NOWY TEMAT.
     
  4. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    no właśnie szukałem i w każdym opisie jak uruchomić gry z AP 25 pisze takie coś "Jeżeli używasz iXtreme 1.6 użyj activate.iso lub zajrzyj tutaj". Więc muszą działać z active iso tylko czy na moim daschbordzie czy na tym 9199. Jak ktoś wie coś na ten temat to proszę o odpowiedź.
     
  5. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    tylko z tym 9199 pograsz sobie w gry z AP 2.5 metodą 3x dash.
     
  6. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    nie chodzi mi o metode 3x dasch! Czy active iso wymaga tego dashu zeby uruchomić grę z AP 2.5?
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    co ?? napisz po Polsku to pogadamy, twoje zdanie nie ma ani łady ani składu nikt nie rozumie co piszesz o co ci chodzi człowieku ?? albo 3xdash albo lt+ 1.1 .
     
  8. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    chodzi o to czy na active iso i najnowszym dashu będą mi działały gry z AP 2.5?
     
  9. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie będą działać.
    Na najnowszym dashu by grać w gry z AP25 musi być LT+.

    Chociaż były tam jakieś napędy co AP25 nie obsługiwały, wtedy byś pograł.
     
  10. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    jeśli wgrasz tego dasha metodą 3xdash to tak jeśli po prostu wgrasz nowy dash to zostanie ci tylko iextreme LT+1.1
     
  11. cinek_zlo

    cinek_zlo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Dziwne ja mam te dwie gry co są w pierwszym poscie i mam ten sam extreme i działają dzięki Activate iso :p

    Tylko że nie wiem czy u ciebie będą działać jeżeli nie zaktualizowałeś konsoli po kolei jak jest w tutorialu :p(
     
  12. Diamen

    Diamen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    Działa ci, ponieważ masz dash wgrany metoda 3xdash. To jest jedyna możliwość grania bez LT+ w gry z AP 2.5. No chyba, że masz napęd nie obsługujący tego zabezpieczenia.
     
  13. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    @cinek_zlo napisz jaki masz napęd i czy wgrywałeś metodę 3xdasch..
     
Wczytywanie...

Poleć forum