1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Dashboarda a lt 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sasi0, Luty 6, 2012.

  1. sasi0

    sasi0 Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, mam takie pytanie, mam Dasha 2.0.12416.0 i lt 2.0.
    Czy jak zaktualizuje dasha to usunie mi się lt 2.0 i od nowa będę musiał przerabiać ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. sasi0

    sasi0 Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    własnie, że usunęło lt ; d
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Kolego zajmij się pomaganiem w nagrywaniu gier, bo widzę że o flashu nie masz totalnie pojęcia i wprowadzasz ludzi w błąd

    Dashboard 13146 flas***e napęd do F/W: 0251. Zatem było jasne sasi0 że wywali ci przeróbkę.
    No cóż, teraz pozostaje Ci zrobić nowego flasha
     
  6. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    A jeśli mam przeróbkę ixtreme 1.51 to jakiego najnowszego dasha mogę wgrać, żeby nie utracić przeróbki? :)
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    2.0.12625.0 z tej strony Index of ./Xbox360/Uppdateringar/ aktualizacja z pendrive
     
    1 osoba to lubi.
  8. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Dzięki zaraz sprawdzę czy mi się uda :D


    Działa!! Dzięki za pomoc :)
     
  9. a5133546

    a5133546 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry za odkopywanie tematu ale mam prawie takie samo pytanie. Już miałem robić update ale kolejny raz przeczytałem jak jedna osoba pisze, że nie usunie przeróbki, druga, że usunie itp

    Obecnie mam dash 2.0.13604.0 i LT+ 2.0 (na 99%) robić update do 14719? Chodzi mi tylko o to żeby można było instalować dema (XBLA?) z pendrivea.
     
  10. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nie usuwa przerobki ja robilem z 13599 do 14719 i wszystko gra Lt 2.0
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  11. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    nic ci nie usunie jak ciupniesz 719
     
  12. a5133546

    a5133546 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ehh, u mnie nie do końca. Np taka Forza Motorsport 4 najpierw chce chce się włączyć, po dograniu (na pendrive) title update włącza się i po chwili dostaję "Nie można autoryzować dysku" i konsola się restartuje.

    Ogólnie to nie jestem zadowolony dalej nie mogę odpalić dem (XBLA?) z pendrive bo wyświetla mi "plik uszkodzony" i brak możliwości kopiowania na dysk...
     
  13. MrDudi

    MrDudi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie można autoryzować dysku"

    przy tym komunikacie robisz trick z muzyką. odpalasz mp3 z pendriva lub audio cd z hdd jak sobie zgrałeś. dopiero po odpaleniu muzyki uruchamiasz grę i nie powinno nic wywalać , po chwili wyłączasz muzyke (w menu konsoli, wciskasz guide button na padzie, wiadomo). ten trick jest od dwóch dni i chyba go nie znasz to pisze. a co do dem z pendriva to u mnie np Mincraft tez sie nie uruchamia/nie che zgrać na hdd . inni chyba mają to samo.
     
    1 osoba to lubi.
  14. a5133546

    a5133546 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyczyściłem pamięć podręczną, zgrałem save'y i profile na pendrive'a. Potem zrobiłem format dysku bo okazało się, że mam tam niezły syf. Jeśli nie instalowałem gry na dysku wszystko chodziło ok ale po instalacji muszę używać tego tricku z mp3 (thx za info!).

    Z tymi grami z pendrive'a to wielka szkoda bo ten update robiłem głównie dlatego, że brat mnie męczył o minecrafta...

    Jeśli zrobię update firmware napędu do LT 3 też będę musiał tak kombinować ze starszymi grami?
     
  15. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    xgd3 i xgd2 z ap2.5 będziesz musiał na nowo ponagrywać pod lt30 w grach xgd2 nic się nie zmienia.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wtedy gry XGD3 i XGD2_AP2.5 nagrywasz po wgraniu "Topologii" przez abgx'a v1.0.6.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
Wczytywanie...

Poleć forum