1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 / NFS;HP Problem..wywala do dasha.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ripjanas, Październik 31, 2011.

  1. ripjanas

    ripjanas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, posiadam przerobioną konsole (Lt+ 2.0) i dashboard 13599.
    Chodzą mi takie gry jak Crysis 2, AC:B, TDU2 itp.
    Mam problem przy kilku grach, w dash'u pisze "zagraj w grę", klikam, czarny ekran i zaraz jestem od nowa w dashu.
    Ktoś może się domyślać w czym tkwi problem?
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    czy w te, w które próbujesz zagrać nie wymagają 13604 ? zresztą możesz spokojnie zaktualizować.
     
  4. ripjanas

    ripjanas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki za odpowiedź, biorę się do roboty i zaraz zdam relacje ;)
     
  5. panrakieta

    panrakieta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam identyczny problem niezależnie od włożonej płyty. Interfejs główny 2.0.13604.0
    Konsola miała aktualizowaną przeróbkę (Wave) zaraz po premierze nowego Mortal Kombat (jakoś przed wakacjami).
    Jest to stary poczciwy klocek bez dysku (wersja z dobrym zasilaczem).
    Bardzo proszę o pomoc.
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak masz czarny ekran to znaczy ,że nie skanujesz kopi abgx360 na autofix level 3
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Kolego, nie masz pojęcia o czym piszesz. Do konsoli nie wgrywa się żadnego wave'a, i co twoim zdaniem oznacza wersja z dobrym zasilaczem? To są jakieś ze złym?... Pewnie sobie zaktualizowałeś dashboard i tyle.


    //Jeśli ktoś ma problem z odpaleniem gier, to niech podaje wszystkie istotne info, takie jak: dash konsoli, wersja lt, jaka gra nie działa. Tematy typu "Gry mi nie działają, błagam pomocy" są od razu wyrzucane do kosza.
     
  8. panrakieta

    panrakieta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zamiast tracić czas na mądrości napisz jakie jeszcze info jest potrzebne.
    "Kolego, nie masz pojęcia o czym piszesz" - fakt.
     
  9. ripjanas

    ripjanas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No więc zaktualizowałem, nadal nie chodzą...

    A battlefielda nagrałem wg instrukcji, czyli:

    "

    Przy nagrywaniu konieczne jest skanowanie kopii abgx360?
    Kiedyś xboxa miałem to obraz nagrywałem i działało, chyba że od tego czasu zmieniło się coś...; )
     
  10. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  11. ripjanas

    ripjanas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Standardowo było wpisane już.


    /w razie pytań..płyta na pewno dobrze nagrana była.
    Chciałbym się po prostu dowiedzieć w czym tkwi błąd..
    Dodam że mam też problem z kablem ethernet..nie wykrywa konsola go po prostu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum