1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cicha aktualizacja

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez lukas1729, Luty 26, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    witam , mam zamiar podłączyć się do live , mam LT3.0 i Liteona Ihas z LT Max , czy jeśli podłączę się do netu tylko aby pobrać sterowniki to czy ściągnie mi cichą aktualizację ? czy ona w ogóle coś mi zrobi jeśli mam lt 3.0 ? a może trzeba grac na live na piratach aby ściągneła się cicha aktualizacja ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak masz LT 3.0 to "cicha aktualizacja" cię nie dotyczy w żaden sposób.
     
  4. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możesz śmiało podłączyć. Masz Lt 3.0. Cicha aktualizacja blokowała na Lt 2.0.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  5. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    czyli nie ma bata że mi się ona ściągnie i będę musiał później kombinować przy nagrywaniu gier ?
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie, możesz śmiało podłączać.
     
  7. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    ok , dzięki tyle chciałem wiedzieć , temat można zamknąć
     
  8. kierszniak

    kierszniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    słuchajcie ja to jestem ciemniak, zielony kupilem xboxa na allegro i niewiedziałem nic o jakiś wersjach przeróbki ani o żadnym kluczu do napędu tez nic mi nie bylo wiadomo no az do niedawna. Nawet niewiem jaka mamprzeróbkę mam pare gierek takich jak fifa 11, gtaIV dirt3, fight night champion, no ale znajomy załatił mi w sumie za darmo przeróbke na lt3.0 co kolwiek to znaczy. Czy ja będe mógł grać w te woje stare gry jak przerobie czy nie. odrazu dodam że ja z internetu nigdy nie korzystałem i nie zamierza korzystac bo wole grac że tak powiem w samotności. I wiem że takie psty były ale jestem tu zarejestrowany pięć minut i czy nagrywarka ma wpływ na to czy gra sie nagra czy nie bo ja mam jakąs operect czy jakoś tak oczywiście DL. Dajcie znac biednemu niedouczonemuco ma robić
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak obsługuje płyty DVD+R DL to powinna nagrać. LT 3.0 to najnowsza przeróbka, która umożliwia uruchomienie gier XGD3. Od nowa będziesz musiał nagrać tylko gry z ap 2.5 i XGD3 (jeśli takowe posiadasz, XGD3 przy założeniu, że masz LT 2.0).
    http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[t...treme-lite-touch-3-0-a-120365.html#post942283
    Poczytaj.
     
  10. kierszniak

    kierszniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. kierszniak

    kierszniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powiem szczerze ze ja nic z tego nie rozumiem co czyta. Ja jestemprostym mało wymagającym użytkownikiem, może jest ktoś z lublina lub siedlec zeby mógł to lepiej wytłumaczyć pare rzeczy. Czylina bank gry mi nie beda chodzić a takie gry jak ojciec chrzestny II czy fight night raund 4 będą chodzić
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, będą chodziły. Przerobisz na LT 3.0, nagrywasz gry jak w poradniku i nic nie musisz rozumieć.
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    te co wymieniles beda
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum