1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Darmowy miesiąc golda-problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez macus96, Styczeń 26, 2012.

  1. macus96

    macus96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam taki problem że mianowicie nie mogę utworzyć 2 darmowego konta xbl gold. Konsolę zakupiłem rok temu założyłem pierwsze konto i miałem tego golda. Gdy tworzę konto i wyskakują opcje zakupu golda nie ma tam tej darmowej opcji. Czy takie coś może wygasnąć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Wykorzystales miesięczną subskrybcje czy 3miesieczna rok temu zakladajac konto?

    Wysłane z mojego HD2 za pomocą Tapatalk
     
  4. klik34

    klik34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja kupiłem konsole przed wczoraj i u mnie też nie było wyboru darmowej tylko 12 miesięcy za ileś tam i ta promocja miesiąc za 1zl ale pominełem to bez zakupu i wyskoczyło kolejne okienko że mam darmowy miesiąc :]
     
  5. macus96

    macus96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wykorzystałem miesięczną na jednym koncie. teraz gdy zakładam nowe konto właśnie wyskakuje to okienko, ale o płatnym abonamencie pomijam to i właśnie nic się nie dzieje nic więcej nie wyskakuje
     
  6. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Mi możecie mówić ,że ściemniam ale ja mam 4 konta na które dostałem darmowy miesiąc zakładając 4 konto z ciekawości czy będę miał próbny miesiąc pomyślałem ,że nie ma szans a tu patrze miesiak za free WTF ! ale się ciesze
     
  7. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    @up
    I jaki ma to związek z tematem?

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum