1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dashboard i przeróbka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez spalekm, Marzec 31, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. spalekm

    spalekm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka! Jestem nowy i mam putanie? Czy jak zmienie dashboard na ten z kinectem strace przerobke? Prosze o odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie stracisz....jaką masz przeróbkę??

    możesz stracic możliwość odpalenia kilku gier
     
  4. spalekm

    spalekm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam przeróbke 1.51 . A w jakich grach moge stracic mozliwosc grania i czy da sie je na nowo nagrać??
     
  5. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Dołącze się . Mam obecnie nie przerobioną konsolkę z najnowszym dashem bo od tygodnia ściągam demka itp itd . Jak przerobię w najbliższym czasie na najnowszym ix to pójdzie Mortal Kombat nowy ?
     
  6. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    najnowszy dash 12625 wprowadza AP25 do takich gier jak Fable III, AC:BH, Halo:Reach, MW2, BO, NHS:HP żeby je uruchomić musicie mieć LT+ w napędzie i obrazy gier przepuścić przez ABGX żeby dograł te AP25, komar251 tak najnowszy ix czyta wszystko od Wave 1 do Wave 11 więc Mortal Kombat też pójdzie, ogólnie wszystkie informacje są na forum użyjcie wyszukiwarki
     
  7. 19jaca89

    19jaca89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hmn...?

    Panowie włacze sie do tematu. Do tej pory gralem na zakupionym xbox360 elite ( przerobiony ) jednak teraz wychodzą gry wymagajace jak wiadomo aktualizacji i tu pojawia sie problem. Znalazlem aktualizacje 12625 czyli ta najnowsza, zainstalowalem, zmienilo sie menu na to z kinectem i myslalem ze wszystko jest ok jednak nowe gry dalej nie odpalaja:/ stare chodzą, mało tego-fable3 przestalo dzialac czyli tak jak powinno byc bo po aktualizacji nikomu nie dziala wiec myslalem ze jest ok ale testowalem pare nowych gier(dragon age2, crysis2, top spin4 itd) i zadna z nich nie chce dzialac...odpalilo tylko NFS shift2. dziwne...wie ktos o co tu chodzi??
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    musisz wgrać lt+...milion tematów na forum o tym jest....przeczytaj post kuli....musisz dać komuś do wgrania flash lt+
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum