1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dashbord

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 87grzes, Sierpień 7, 2010.

  1. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Witam
    Mam konsole od paru miesięcy przeróbkę Ixtreme1,61 i chciałbym wgrać nowy dashbord i może to głupie pytanie, ale nie znam sie wiec pytam:)
    1. Czy wgranie nowego dashbordu zmieni cos w przeróbce?
    2. Co daje nowy dashbord?
    3. Czytałem ze wgrywając nowego dashborda trzeba wiedzieć jaki napęd chyba itd... czy mógłbym prosić o jakiś "samouczek" jak go wgrać?? bo szczerze nawet nie wiem jaki tam jest napęd i jak to sprawdzić tak jak sprawdzić jaki dashbord mam
    4. Widziałem tez rożne motywy na dashborda czy je ściąga sie osobno??

    Pozdrawiam
    I z góry dziekuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    I o co chodzi z DASHBOARD NXE czy mozna go wgrac na kazdego "X"??
     
  4. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    1. Nie
    2. Mase bajerów, avatary ogólnie polecam go wgrać.
    3. Nie, wgranie dashboarda jest niezalezne od napedu. instrukcja jest na xbox.com
    4. Tak
    5. Tak
     
  5. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Czekaj tylko nie wgrywaj update nxe jak masz starszy dash. Wejdz w ustawienia konsoli -- system i odczytaj jaki masz dash. Jak 7371 lub niższy to nie wgrywaj żadnej aktualizacji. Będziesz mógł wtedy zrobić jtag (jest to całkowite złamanie konsoli, pozwala odpalać gry z dysku bez płyty w napędzie, odplaca każdy rejon, gry arcade za free full) Poczytaj o tym na forum. DEXTER się tym zajmuje, jak masz konsole spełniająca te warunki warto pomyśleć nad jtag skoro i tak już grasz na piratach.
     
  6. KalitaPL

    KalitaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Dziekuje bardzo za pomoc :)

    Weszlem sprawdzic jaki mam Dasbord w sysytem konsoli i mam D:2.0.8955.0 czyli jtag nie wgram ;/
    Nowa wersje Daschborda sciagne z strony xbox-a oficjalnej
    i mam jeszcze pytniae skad mozna pobrac dodatki do dashborda i jak je wgrac??

    //HoFi:9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "edytuj").następny taki post i warn
     
  8. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  9. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Dodatki w stylu nowe avatary tla itd itp

    odswiezam

    //HoFi:9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "edytuj").następny taki post i warn //odświeżanie jest tylko w dziale giełda
     
  10. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie da się wgrać ubranek do avatara można je ściągnąć z LIVE ale można wgrać nowe tematy i obrazki gracza a także wormsy :DD
     
  11. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    A skad mozna pobrac najnowszego najlepiej pl :) dashborda bo wpisalem w google yskoczylo mi oficjalna strona z xboxa360 upgrade ale download nie bylo i wlasnie te tematy, obrazki gracza skad mozna pobrac i jak wgrac do ashborda je??
    jak wgrac dasha wiem juz :)
     
  12. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
  13. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Podepnij konsolę do Live to automatycznie Ci pobierze najnowszą wersję a jak nie to poszukaj tu na forum dasha.
     
  14. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Nowy dash daje opcje zgrywania gier na pendriva.
    Nic ci nie zmieni w przeróbce.
    Nowego dasha wgrasz podłączając się do XBL i od razu automatycznie zacznie się pobieranie.
    Motywy można pobrać z XBL.
     
  15. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Jak masz przerobionego to nie podpinaj się do live tylko pobierz dash na panedrive i zaktualizuj tak.
    Chyba że się bana nie boisz :)
     
  16. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    ja tak nie gram przez neta
    Wlasnie ze nie wiem skad pobrac najnowszy ale nie NXE tylko normalny dashbord szukam wlasnie tutaj na formu czy jest podana moze strona skad mozna pobrac w wersji pl
     
  17. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
  18. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    ja mam D:2.0.8955.0 wiec NXE nie wgram dlatego szukam normlanego nie NXE
     
  19. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Chyba ze moge NXE wgrac bez problemu tylko jtag nie bo nie rozumie troche tych rzeczy powiem szczerze dlatego tez tutaj jestem
     
  20. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Dokładnie. Jtaga nie wgrasz więc o nim zapomnij. Zaktualizuj sobie dashboard do najnowszej wersji i po kłopocie.
     
  21. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Xbox.com | New Xbox Experience jest już dostępny tutaj!
    ktos wie czy ten dashbord jest po polsku??
     
Wczytywanie...

Poleć forum