1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra nie dziala

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez silver_99, Lipiec 14, 2010.

  1. silver_99

    silver_99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam
    mam kolejny klopot, wlasnie nagralem gre Forza Motosport 3... korzystalem z tego poradnika TUTORIAL - Jak przygotować i nagrać obraz gry na konsolę XBOX360
    w glownym menu konsoli widnieje obrazek i napis ZAGRAJ W FORZA MOTOSPORT 3 lecz gra sie nie chce uruchomic
    prosze o pomoc

    EDIT: udalo mi sie odpalic gre, ale po filmiku wyskakuje komunikat: nie mozna odczytac plyty
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ModWorld

    ModWorld Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Augustów
    Żle nagrana gra. Użyj mniejszą prędkość nagrywania lub leprzej jakości płyt.

    Pozdrawiam.
     
  4. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Prawdopodobnie to wina płyty ( błędy na płycie lub za duża szybkość nagrania ) lub nagrywarka już szwankuje . Spróbuj nagrać za pomocą clonecd a nie imgburn .
     
  5. silver_99

    silver_99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagrywam 2gi raz predkoscia 3x, wczesniej tez byka 3x... ale sadze ze to wina jakosci plyt :/ kupilem jakies MAXELLE...
     
  6. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Maxelle nie są złe , ( choć lepsze są Emtec , Verbatim , Omega , Platinum ) a z którego roku masz nagrywarkę ? Nagraj grę za pomocą clonecd bo imgburn często potrafi spieprzyć płytę .
     
  7. silver_99

    silver_99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagralem 2gi raz i znowu to samo :/ czego to moze byc wina? plyt? programu?

    edit: o teraz np ruszylo :/ ale dopiero za ktoryms razem zaskoczylo
    czekam na jakies rady od was
     
  8. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Może to być wina nagrywarki . Lub tego że podczas nagrywania korzystasz z kompa przez co są błędy na płycie . Najlepiej podczas nagrywania powyłączaj wszystkie niepotrzebne programy .
     
  9. silver_99

    silver_99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    2 razy odpalilo gre, a teraz po ponownym uruchomieniu konsoli juz nie chce :/ sprobuje wypalic clonecd... ostatnia pusta plytka :/
     
  10. rako91

    rako91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    A inne gry jak działają?
    Może napęd ci pada.
     
  11. silver_99

    silver_99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    trzy gry ktore gosciu dolaczyl dzialaj bez problemu, mam tylko problem z ta ktora probuje sam nagrac :/
     
  12. kamilkosz

    kamilkosz Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wypal u znajomego :) ja osobiscie nagralem na maxxelach jakies 20 gier, troche na verbatkach a ponad 100 na mintach ;) nagrywarka benq, 2007r ;)
     
  13. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Przeczytaj moje wcześniejsze posty i odpisz .
     
  14. silver_99

    silver_99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wydaje mi sie ze to wina jakosci plytek, skoro raz dziala a raz nie,a gry ktore dodal sprzedawca z allegro chodza bez problemu... dzis kupie verbatimy, nagram i powiem co i jak

    PS. czy napedy w xbox'ie podczas ciaglej pracy chodza glosno? bo mi sie wydaje ze troche glosno moj mieli :p
     
  15. Zozol

    Zozol Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Verbatim Double layer
    2.44
    Spróbuj Może zadziała
     
  16. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Raczej będzie to wina nagrywarki . I tego że podczas nagrywania korzystasz z kompa co powoduje błędy podczas zapisu gry na płytę .
     
  17. silver_99

    silver_99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagrywarka jest pozadna (SAMSUNG), wiec to raczej nie jej wina :p sadze ze to wina tych tanich plyt. kupie verbatimki, nagram i dam znac co i jak :)
     
  18. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Daj zrzut z abgx360.
    Możliwe ze obraz gry masz uwalony.
     
  19. kamilkosz

    kamilkosz Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @#promi jesli obraz by byl uwalony, to w ogole by mu gra nie odpalała. a mu raz dziala raz nie, stawiam na plyty lub nagrywarke
     
  20. silver_99

    silver_99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us

    i co Wy na to? mi sie wydaje ze wszystko OK

    powinienem jeszcze cos zrobic w tym XDVDMulleter? bo wogole tego nie uzywalem, zassalem gre i przepuscilem tylko przez abgx
     
  21. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    wypal CLONEM CD i predkosc 2-4 nic wiecej nie kombinuj bo musi dzialac,a img burn czesto swiruje i raczej sie nie sprawdza pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum