1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V a IHAS

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez babiniu, Wrzesień 15, 2013.

  1. babiniu

    babiniu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy GTA V trzeba będzie nagrywać IHASEM ??? Bo słyszałem że nie ma CIV a bedzie trzeba zainstalować na dysku
    I jeszcze jedno czy taka nagrywarka jaka znalazłem na allegro jest dobra ?? http://allegro.pl/liteon-ihas124b-ixtreme-burner-max-sklep-krakow-i3539964605.html
    Może ktośz was kupował już z przeróbką
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28096
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    GTA nie ma CIV, można nagrać zwykłą.
     
  4. Maqabra

    Maqabra Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jesteś pewny, że można nagrać zwykłą? Ja nagrywałem wczoraj i błędy były podczas nagrywania i weryfikacji.
     
  5. Bartolo355

    Bartolo355 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Nagraj zwykłą ale na Verbatimach spróbuj i oczywiście najmiejsza prędkość i nic nie robić podczas nagrywania,mi zwykle błędy wychodziły jak robiłem inne rzeczy na kompie jak nagrywałem.
     
  6. Saczers

    Saczers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    NS
    Moze mi ktos powiedziec co zle zrobilem? wlaczylem pierwsza plytke instaluje sie juz 2gb sie zainstalowalo i staje a druga plytka nie odczytuje sie pisze zeby scierka przczyscic..?
     
  7. zaru

    zaru Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Pabianice
    A używasz tricku mp3 i masz nowego dasha 16xxxx?
     
  8. piotrek1985144

    piotrek1985144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lichfield
    kup nagrywarke warto...tez sie dlugo przed tym brnilem..ale...same plusy ..nagrywa 100% mozesz inastalowac na dysku...od kad ma nagrywarke nie spalilem zadnej plyty..wczesniej to byl standard...jesli masz LT 3.0 to w polaczeniu z IHASEM smialo mozesz grac ONLINE ...z zachowaniem pewnych paru prostych zasad bezpieczenstwa...KUP NAGRYWARKE
    Ta jest super mam identyczna
     
  9. wagner

    wagner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Koszałkowo
    z innej beczki sobie pozwolę, opc on czy off na verb MKM003 ? x 2,4 ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum