1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ihas

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krolikmvp, Luty 11, 2013.

  1. krolikmvp

    krolikmvp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    czym różni się ta nagrywarka LITE-ON iHAS124+BURNER MAX XGD3,CIV,1:1 - GW24Mc!! (3012395274) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

    od wersji iHAS124-19B?
    Na prawdę nagram na niej wszystkie gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. alfamaniek

    alfamaniek Banned XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Śląsk,jura krakowsko-częstochowska,okolice ;-)
    Z pewnością w linku to iHAS124-19B wiec powinno śmigać wszystko co do nagrywania oraz od siebie polecam płytki verbatim .
     
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    rozni sie tylko cena w sklepie 70 zl (wgranie burner max jakies 5 min roboty) , na allegro biora wiecej za to wgranie 30 zl czysty zysk dla ludzi a mozna zrobic to samemu
     
  5. krolikmvp

    krolikmvp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli moge kupic zwykla iHAS124, nie musi być b i sam sobie wgrac burner maxa?
     
  6. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    kup ihas revb, wgraj burner max i wszystko będzie działać
     
  7. mseredin

    mseredin XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Mikołów, Śląskie
    Odp: ihas

    Burner max wgrasz tylko do rev. B. Przy innych ihas'ach musisz korzystac z payload a to nigdy nie da ci 100% pewnosci ze bedzie sie dobrze wypalac.

    Na forum sa poradniki jak wypalac na innych ihas'ach (rev. A; rev. DU) z uzyciem payload.

    Wysyłane z mojego NexusHD2 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum