1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak skasowac nowego dasha?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez senor, Lipiec 18, 2009.

  1. senor

    senor Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    TL
    Witam, otoz mam problem, po wgraniu nowego dasha niektore starsze tytuly mi sie wieszaja? jest jakis sposob na wgranie starego? z gory dziekuje za odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie da rady wgrac starego a po za tym nowe gierki by ci nie dzialaly.
     
  4. senor

    senor Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    TL
    ehh szkoda;/... jak narazie wszystkie ciekawsze nowe tytuly mam za soba, a jest wiele interesujacych starszych pozycji, ktore chcialbym przejsc, ale niebardzo moge, poniewaz moja konsola lapie zawiechy...
     
  5. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Powiem ci że to od dasha nowego nie zależy... Coś się zaczyna dziać z konsolą... Ja też mam nxe i nic się nie wiesza. pzdr
     
  6. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
    A ja mam taki problem że mniałem nxe z awatarami niechcącyprzy włączeniu gry dałem aktualizuj i od tamtej pory mam bez awatarów chociaż wżucałem z pendraiwa ostatnio nxe z awatarami i nic jest jakiś sposób abym miał awatary spowrotem
     
  7. senor

    senor Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    TL
    heh, zapewniam cie, ze to nie jest wina konsoli... przed wgraniem wszystko chodzilo idealnie, a od momentu wgrania... tragedia... nie zdarza sie to ze wszystkimi grami, ale niektorymi, nowosci chodza plynnie.
     
  8. Karpiu360

    Karpiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    co do tematu ;p

    wchodzisz w ... ( ostatnia zakladka - nie wiem teraz jak sie zwie ) nastepnie pamiec, a pozniej tam gdzies musi byc cos zeby usuac.

    Nie chce mi sie teraz konsoli wlaczac. jak naprawde sobie nie poradzisz, to ci napisze dokladnie co i jak .

    pozdro !
     
  9. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Co ty pleciesz to jest nie usuwalne! Po za tym wymagane do nowszych gier!
     
  10. Karpiu360

    Karpiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Ustawienia systemu -> pamiec -> (Y) - Opcje urządzenia -> Usun aktualizacje systemu ;]


    i jak ? dalej nieusuwalne ?
     
  11. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    on usuwa TYLKO updaty gier-.- a nie systemu
     
  12. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    nowego dashbordu nie da rady usunac i tyle

    dziekuje za uwage
     
  13. DojoPL

    DojoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Hmmm... normalnie usunąć się nie da.Ale.... jeśli wywołasz w swojej konsolce RRod lub jakąkolwiek inną usterkę w w serwisie M$ przyślą Ci nową konsolkę ze starym dashem lub tą samą konsolkę ale z przywróconym starym dashem.Ale to już bardzo desperackie rozwiązanie. ;)
     
  14. senor

    senor Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    TL
    no nic, trudno sie mowi...
    ps. dojo dzieki za dobra rade heh
     
  15. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mi konsolę z nowymi bebechami , ale z ta samą obudową i jakoś dashboard ten sam :confused: W tej chwili chyba nie wgrywają już starego
     
  16. ss2

    ss2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pytanie do was: posiadam starsze tytuly jeszcze w wave 2 ze starym dashem i 1.41, wsyzstko smiga ja ta lala. Jesli przerobie obraz z wave 3,4 do 2 to czy bedzie wymagana aktualizacja konsoli? Jesli ja zrobie to czy obrazy nie modyfikowane smigaja bez problemu. Dzieki.
     
  17. Neqiu

    Neqiu Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    UK
    mozesz sprobowac Scignac z neta starego i wgrac ale mysle ze gry nie beda chodzic moze starsze tak ale nowe chyba nie
     
  18. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    praktycznie nie da się,ale jest pewien sposób,ale sporo zabawy z tym jest.
     
  19. Diath

    Diath Banned

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mógłbyś przybliżyć sprawę?
     
  20. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Układy ze starszej płyty, wszystkie typu gpu,cpu,nand,ana. Wtedy będzie działać na nowej płycie ze starym dashem :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum