1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić czy jest wgranie LT3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pitek20, Kwiecień 11, 2012.

  1. pitek20

    pitek20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w temacie. Właśnie rozpakowałem, podłączyłem pod sieć, pobrało mi jakąś aktualizację. W którym miejscu to można sprawdzić, ewentualnie samemu wgrać o ile jest to w miare proste. ( Nawiasem mówiąć miał przyjśc z wgranym LT3.0)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nagraj gre z topologią i jak ruszy masz 3.0
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28056
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nagraj jakąś grę z topologią pod LT3.0 i odpal ją. Poradnik jak nagrać poprawnie grę znajdziesz w dziale ISO.
     
  5. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    Musisz wypalić płytke pod LT 3.0 . No forum jest tut jak nagrywać ;)
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. pitek20

    pitek20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumie ze to jest podobnie jak z komórką ze sim lokiem, L.T3.0 to "taki simlock" gdzie nie sprawdzimy - w menu, póki nie włożymy do napedu konsoli poprawnie nagranej plyty
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum