1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kiepska nagrywarka czy kiepski program

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lampartinho, Lipiec 29, 2012.

  1. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam oto takie pytanie od dłuzszego czasu imgburn nie wykrywa mi nagrywarki co to moze byc za pzyczyna ?? Pisze ze wyszukało jedną nagrywarkę ale informacji o czytniku nie moze znalezc i nie chce mi nagrywac tutaj foto z programu imgburn Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting


    Chciałem spróbowac nagrac programem clone cd ale wyskakuje komunikat "Nie mogę odczytac informacji o płycie!Jest pusta??"
    Takze zdjęcie tego komuniatuImage - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

    Pomóżcie mi proszę
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Widac jacy w tym serwisie są pomocni ludzie zna ktos moze lepszy serwis gdzie udzielają chociaz odpowiedzi bo tutaj to wgl nie licze na odp założyłem juz chyba 7 wątków ale nie z tym samym pytaniem i na te 7 wątków tylko 2 ludzi mi odpowiedziało jednym zdaniem i tylko tyle wgl nie licze tutaj na jaką kolwiek pomoc bo to szkoda czasu
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    czlowieku napisales posta o 13 i liczysz ze zaraz w 5 minut Ci ktos napisze?? a jak Ci napisze ktos to jeszcze masz pretensje ze jednym zdaniem, wez sie ogarnij troche, najwidoczniej nikt nie ma/mial takiego problemu i nie wie jak temu zaradzic, a jak bysmy napisali domysly to zapewne tez bys mial pretensje, po drugie moze bys napisal co to za nagrywarka, jaki komputer (pc czy laptop) czy wczesniej dzialalo itp, wiecej informacji bo chcesz odpowiedzi na problem ktory tak opisales ze nikt nic nie wie
     
  5. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jest to komputer (PC) nagrywarka IHASH 124B z najnowszym firemware lt max i wczesniej mi działało
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Spróbuj nagrac na innej plycie

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  7. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A co mi inna płyta do nagrywania jak mi nie chce nagrywarki program wyszukac .
     
  8. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    1 raz nagrywasz Clonem??

    Moze jakies ustawienia zmieniales albo cos
     
  9. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Po logu widac że znalazł nagrywarke, możliwe że ta plyta byla juz wypalana wiec spróbuj na innej

    Edit: w lewym dolnym rogu pisze "disc not empty".... Wsadz inną płyte i wypalaj

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  10. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1 raz nagrywam clonem i nie zmieniałem nic jak zainstalowałem to tak chciałem nagrac patrzyłem na innych i tak samo wyskakiwało w imgburn i clone
     
  11. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A i jeszcze to płyty Verbatim chyba 5 wkładałem płyt i zadna nie cche
     
  12. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    1. Edytuj posty
    2. Reinstaluj sterowniki z napędu, morze cos to da. Próbowałem wsadzac inne plyty ?? Zwykłe dvd

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  13. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    A na początku ci ona działała czy odrazu po kupieniu **** ?

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  14. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chodziła mi ta nagrywarka tylko zainstalowałem system i od tego czasu zaczeła szfankowac przez 1 dzien chodziła teraz juz wgl nie chodzi nie wiem moze cos mam zle w biosie czy jak
     
  15. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0

    I jak dałoby rade jakos to zrobc zeby poprawnie chodziło
     
  16. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
  17. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Włąsnie nie moge wgrac tych sterowników co podane jest w tym tutku bo juz kiedys to robiłęm jak mi jeszcze ładnie smigało a teraz nie mogę nacisknąc przycisku write ten co flas***e bo niby ze mi nagrywarki nie wyszukało takie cos jest Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
     
  18. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Może sprawdź połączenie nagrywarki z płytą główną, podociskaj kable
     
  19. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wszystkie dostepne porty sprawdzałem i to samo cały czas
     
Wczytywanie...

Poleć forum