1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno Xbox'a 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mlekoslaw, Marzec 15, 2010.

  1. Mlekoslaw

    Mlekoslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam Wszystkich!

    Chciałbym kupić wersję Arcade,gdyż mój budżet zamyka się w kwocie 700zł.
    Fajnie by było jak by były jakieś gry w zestawie.
    Propozycje oraz linki z Allegro i sklepów internetowych mile widziane :)


    Pozdrawiam i proszę o pomoc.
    Damian
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
  4. ernic

    ernic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No cóż mam ten sam problem, więc dołączam (chyba się tak pisze)
    się do prośby :)
     
  5. Mlekoslaw

    Mlekoslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hehe no to widzę że nie jestem sam.
    A Ty ernic też Arcade kupujesz? ;)
     
  6. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    r2pol.pl
    konsolki.pl
    allegro.pl - - - - Przedewszystkim !!!! :)
     
  7. Mlekoslaw

    Mlekoslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No,całkiem dobra oferta,do tego kupić sobie PURE+LEGO BATMAN od nich za 25zł i wyjdzie super zestaw :)
    A orientuje się ktoś na kablach VGA?
    Chciałbym podłączyć Xboxa do monitora właśnie tym kablem, ale nie wiem jakie dokładnie mam kupić by tego dokonać. Od mojego monitora(LCD) wychodzi kabel z końcówką D-Sub( podobno trzeba jakąś przejściówkę na damską czy jakoś tak? Mało się orientuje. I jeszcze jakie kable żeby był głos?
    :confused:
    Bardzo proszę o pomoc i jakieś linki :)
    Jeśli ktoś może wytłumaczyć jak to wszystko wygląda to będę w pełni szczęścia.

    Pozdrawiam i proszę o pomoc.
    Damian
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
  9. Mlekoslaw

    Mlekoslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Masz wyżej :)
     
  11. Mlekoslaw

    Mlekoslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    oo..sory jakoś mi uciekło.
    Ej trochę się boje brać tego xboxa co mi podałeś w pierwszym linku za 599zł.
    Nie za tani on?
    Bo nie chcę żeby były jakieś problemy itp.?
     
  12. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    No nie wiem czy taki tani, w MM są po 608 zł :)
    Bierz śmiało, to jest sklep i przeczytaj sobie komentarze :)
     
  13. maciexxfc

    maciexxfc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Cewice
    Najlepiej zeby to byla konsola z 2009 roku :d
     
  14. Mlekoslaw

    Mlekoslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no tak ale w opisie aukcji pisze Jasper,więc jeśli to faktycznie Jasper to musi być z 2009 roku :D

    Ej wytłumaczycie mi jeszcze jak ja podłącze głos,jeśli kupię ten kabel VGA od BigBen'a?
     
  15. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Tu masz wszystko aby podłączyć xboxa 360 do monitora i audio:
    Kabel VGA HQL - BigBen
    w tym zestawie jest wszystko :)
     
  16. Mlekoslaw

    Mlekoslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no ok,rozumiem ale tom przejściówkę (z dwóch czinczy na jeden) gdzie podłączam?
    Bo trochę tego nie rozumiem.
    ?
     
  17. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    np. do głośników komputerowych np. Creative T20
     
  18. Mlekoslaw

    Mlekoslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    do wyjścia słuchawkowego?
    Czy jak?
     
  19. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Nie do wejścia AUX IN
     
  20. Mlekoslaw

    Mlekoslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kurde,no to lipa bo ja mam tylko w subwooferze wyjście speaker out,a na pilocie od głośników wyjście na słuchawki...
    Chyba że da jakoś rade do karty sieciowej w PC.?
    Bo już nie wiem...
     
  21. Krav

    Krav Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sko
    ja bym nie brał tego XBOX360 ARCADE - JASPER - 12mGW - SKLEP KRAKÓW (961248676) - Aukcje internetowe Allegro koleś pisze "Konsole są fabryczynie regenerowane do stanu : JAK NOWY "
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Bartosz Brzeziński
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    555
  2. TRV13E
    Odpowiedzi:
    9
    Wyświetleń:
    440
  3. deloppl
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    242
  4. crp1
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    215
  5. Patrikus15
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    218

Poleć forum