1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia 2 achievementy - bug ?.

Temat na forum 'Osiągnięcia' rozpoczęty przez Enz0, Sierpień 29, 2012.

  1. Enz0

    Enz0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    A wiec tak, zakladalem juz temat o tym iz mialem Mafie 2 ENG, sciagnalem DLC w wersji PL i nie dzialalo do tej mafii po angielsku. Dzisiaj kupilem plyte wypalilem mafie PL wszystko smiga ale achievementy sie zrobily calkiem inne ?. Z Mafii ENG mam 800 Punktow a tutaj zainstalowalem dodatki uruchomilem mafie PL wszystko ladnie smiga i patrze 0/1500 ( sek w tym ze ta mafie po angiuelsku mam 800/1500. ). To bedzie na takiej zasadzie ze nie wejdzie mi juz takie osiagniecie co mam w eng czy bede mial ' x2 ' punkty ?. Dziwne troche :/.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BuRRRza

    BuRRRza Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    879
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    A ta wersja angielska to NTSC ? Miałem kiedyś taki sam problem miałem Mafie 2 ANG NTSC/J wbiłem achievementy nabyłem Mafie 2 PL PAL i wszystko było od nowa.
     
  4. Enz0

    Enz0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Nie mozliwe ze NTSC bo by mi chyba nie poszla. Sek w tym ze nie mam od nowa tylko w mafii z wersji angielskiej mam dalej to 800 punktow a teraz zrobilo sie tak jakby od calkiem innej gry 0/1500 z tym ze tamtego wyniku z angielskiej nie skasowalo.

    Edit

    Co najlepsze teraz sprawdzilem i wpadlo osiagniecie za pierwsza misje Lol. Czyli bede mial 2.5k z mafii ;d.
     
  5. BuRRRza

    BuRRRza Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    879
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Mafia NTSC/J ma region free. To jak działa to czy nie ? .
     
  6. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    Niektóre te same gry są widziane przez konsolę jako oddzielne tytuły. Tak jest m.in. z Mafią 2. Region nie ma tu znaczenia. Są 3 wersje Mafii Ang, Rus (w tej wersji jest nasz język) i Japan. Wszystkie widoczne jako różne gry.
     
  7. kubax360

    kubax360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgierz
    i z każdej maffi 2 możesz nabić GS.
    czyli przechodząc mafię 2 z trzech różnych wersji masz GS x3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum