1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mas efect 3 dwie plyty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez paradox2604, Kwiecień 23, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    witam kupilem mas efect 3 i mam takie pytanie sa tam 2 plyty do czego sluzy druga?poniewaz zainstalowalem 1 i moge na niej spokojnie grac druga tez zainstalowalem i tezx moge na niej grac ? wiec po co sa tam dwie takie same plytki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Obie są potrzebne do singla
     
  4. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    po co co daje druga plyta? zainstalowalem pierwsza i gralem na niej normalnie bez potrzeby instalacji drugiej?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Kontynuacja kampanii jak skończysz pierwszą plytę
     
  6. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    aha ale ja zainstalowalem pozniej 2 plytke to gra nie "nalozyla" sie na siebie? poprostu jak przejde 1 plyte mam uruchomic 2 tak?
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  8. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Ludzie czy w nigdy nie mieliście Play Station 1?? tam to się żonglowało płytami ;) Grasz na jednej i w pewnym momencie wkładasz drugą a potem znów pierwszą.
    Nic się nie nałoży.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Viper321
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    387
  2. talarsg1
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    325
  3. Icek10
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    423
  4. babcia99
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    402
  5. Utakata
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    736
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum