1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Need For Speed: Hot Pursuit-OBRAZ ISO-Pytania i Problemy

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Utakata, Listopad 15, 2010.

  1. Utakata

    Utakata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sprawdzał ktoś już czy Need For Speed: Hot Pursuit ma "słynne" zabezpieczenie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Tak ma.
     
  4. kubae30

    kubae30 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety widzialem juz na necie wersje NTSC i jest AP ;/ trzeba czekac na Lt
     
  5. Utakata

    Utakata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Cieszy Mnie to bo dzięki temu szybciej wyjdzie nowe LT :)
     
  6. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Moze w polskei wersji nie bedzie .
     
  7. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Dokładnie kolego :D

    Nie ma szans
     
  8. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to juz moze sie wydawac a Abo juz tak napewno bedzie ze wszystkie nowe gry to wawe7,8,9 z ap 2.5 pozostaje czekac na nowego LT+
    chyba ze ktos zna jako nowy magiczny sposob na odpalanie nowego asasyna na Liteonie bez nowego dasha
     
  9. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Damn, to że jest w Fable przeboleje, ale NFSa nie wybaczę, jedyna gra, w którą chciałem zagrać w listopadzie. Czekamy na nowe LT.
     
  10. darec1

    darec1 Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    I oczywiiscie na pachera dla tych co cioraja ofline.
     
  11. Midq

    Midq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak mi fable 3 chodzi to hfs tez pojdzie? .
     
  12. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jest przeciez nowa Beta 2.1 360 Waves Patcher ... ale nowe gry wymagaja tego dasah ktory wyglada nie zadobrze i dziala lipnie
    wykrywa w grach ap2.5 i kolo sie zamyka
     
  13. darec1

    darec1 Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  14. DJMazi

    DJMazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    Jest już Need For Speed Hot Pursuit PAL XBOX360-LoCAL ale co jak AP posiada i lipa straszna ;(
     
  15. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Chyba logicznym jest że każdy rip będzie miał AP 2.5. Ludzie przecież wszystkie rip'y pochodzą z jednej wersji gry...
     
  16. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sa roze tlocznie i regiony chyba
     
  17. add_pl

    add_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Wersja od COMPLEX byla NTSC, wersja od LoCAL jest PAL czyli to ta jakby dwie rozne gry ; ]
     
  18. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    abgx:
    http://img155.imageshack.us/img155/9931/dsaasd.png

    nie wiem czemu, ale nie którzy mówią, że jest PL język :/ nie jest to potwierdzone oficjalnie ale pojawiły się takie informacje... jest też informacja, że szopasquad ma zamiar wydać PL wersje w ten weekend (piątek-poniedziałek)

    czyli teraz wszystkie gry będą miały te zabezpieczenia :(
     
  19. hamerpl

    hamerpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jest sposób.

    Stary napęd pokroju Hitachi,
    mam Hitachi ixtreme 1.51 nowy dash i wszystko działa, ac: b nfs black ops fable III, nie mam bana nie mam flagi, gram po live jest **********.
     
  20. Utakata

    Utakata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czekamy panowie na Lt , dobrze , że mieszkam nie daleko B-B to przerobie mojego ixa w dniu "premiery" LT + :)
    Miejmy nadzieje , że już w grudniu będzie ;)
     
  21. tkoczi

    tkoczi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Takie pytanie...

    Co się stanie jeśli wgram nowego dasha? Stare kopie przestaną działać? Gry bez Ap2.5 tez?
    Mam napęd hitachi... Konsola nie jest podłączona do internetu.
    Fable 3 chodzi normalnie. Z NFSem będą te same problemy co z Assassinem?

    hamerpl napisał, że u niego wszystko OK. Ale czy tak faktycznuie jest?
     
Wczytywanie...

Poleć forum