1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

net w xklocku

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Qjetan, Styczeń 9, 2010.

  1. Qjetan

    Qjetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Monachium
    Siemka! Mam małe pytanko:
    Czy można mieć net xboxie podlaczajac go przez kabel ethernet do kompa ale jego samego mając podłączonego do tv :confused: ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a co ma jedno wspolnego z drugim??
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Pewnie ,że tak . Tylko kabel X360-PC musi być skrosowany ethernetowy a nie zwykły ethernetowy .
     
  5. Qjetan

    Qjetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Monachium
    Mam skrosowany i dalej nie działa:(
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    A masz poprawnie skonfigurowane połączenie w PC i X360 ?
    w konsoli ustaw
    tak :
    ip: 192.168.0.2
    maska podsieci 255.255.255.0
    brama 192.168.0.1


    w kompie ustaw

    ip: 192.168.0.1
    maska podsieci 255.255.255.0
    brama 192.168.0.1
    Brama w PC nie jest wymagana .
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. Qjetan

    Qjetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Monachium
    Dzięki mac logan teraz mi działa
    musiałem zmienić brame w xboxie
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Ronnieosx
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    630
  2. Nesta
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    545
  3. SorrowLast
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    736

Poleć forum