1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

,,Nie można otczytać płyty'' pendrive , gra nonjtag

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez noname12o, Kwiecień 24, 2011.

  1. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    ,,Nie można odczytać płyty'' pendrive , gra nonjtag

    Witam !
    Mam dziwny problem : nagrałem sobie gre nojtag FABLE2 na pendrive , włączam gre a tu mi wyskakuje błąd ,, Nie można odczytać płyty''

    wtf!? gram z pendrive , a mam taki błąd , jaka może być tego przyczyna ?

    gre nagrywałem 3 razy , myśląc że źle nagrałem , ale za każdym razem ten sam błąd , z profilem robiłem to samo .

    i na próbę nagrałem byle jaką gre ARCADE a ona mi normalnie śmigałą , taki sam problem miałem z Batman Arkham Asylum no jtag !

    proszę o pomoc .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
  4. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czym kopiujesz tę grę na dysk USB?
     
  5. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    USBXTAFGUI.v44

    a czym innym polecasz?
     
  6. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Xtaf powinien działać. Ewentualnie możesz spróbować programem Modio, no ale skoro działa to nie to jest problemem.

    Masz w ogóle wystarczającą ilość miejsca na pendrivie?

    Może coś nie tak z tymi grami jest. GoD Fable II powinien składać się z małego pliku o nazwie XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX, folderu o nazwie XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX.data i z 40 (albo z 41, na pewno ostatni ma nazwę Data0041) plików Data00YY o rozmiarze ok. 163 MB wewnątrz tego folderu.

    Dokładnie powinno wyglądać to tak:
    Kod:
    \
    \Content\
    \Content\0000000000000000\
    \Content\0000000000000000\4D5307F1\
    \Content\0000000000000000\4D5307F1\00007000\
    \Content\0000000000000000\4D5307F1\00007000\XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX.data\
    
    \Content\0000000000000000\4D5307F1\00007000\XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    \Content\0000000000000000\4D5307F1\00007000\XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX.data\Data00YY
    Już późna godzina, mam nadzieję, że to co napisałem ma choć trochę sensu...
     
  7. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    no tak wszytsko wygląda , Gra jest raczej dobra ,bo w komentarzach piszą że im działało ,a pendrive mam 8GB , a może mój pendrive ma zbyt małą prędkość , a jak ją w ogole sprawdzić ?
     
  8. ☆Piotrek ELO☆

    ☆Piotrek ELO☆ Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ..:::ŁSC:::..
    Jeśli masz HDD to przenieś tę gre z pendriva na dysk konsoli.
     
  9. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    nic daje ,robilem , spróbuje nagrać na płyte DVD ale jutro :)
     
  10. kickson85

    kickson85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    nic Ci nie da nagranie na płytę taki problem jest ze Slim mój kuzyn też ma ten problem
     
  11. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    właśnie że pomogło i wszystko śmiga , a ja nie mam slim mimo wszytsko wersja konsoli nie ma znacznia :)

    tylko DLC znowu mi z pendrive nie działa :)
    pewnie mam słabego pendrive !
     
Wczytywanie...

Poleć forum