1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Parę pytań świeżaka dotyczące xbox 360 Arcade Jasper

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Gengi1910, Kwiecień 25, 2011.

  1. Gengi1910

    Gengi1910 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Jestem nowy w świecie xbox'ów, więc mam parę pytań. Szukałem trochę na forum, lecz nie na wszystkie znalazłem odpowiedzi, które by mnie spełniyły.
    1. Czy xbox 360 Arcade Jasper może mieć pamięć 256 MB? (Czytałem, że Arcade Jasper posiadają 512MB)
    2. Czy wejścia do telewizora, są takie same jakie miała PS2? (Nie wiem czy nie mam zbyt starego telewizora)
    3. Czy kabel HDMI potrzebuje jakiegoś dodatkowego wejścia do telewizora?
    4. Czy jest możliwość podłączenia xbox 360 do Monitora, jeśli tak to proszę podać nazwę kabla, bądź aukcję na allegro.

    Z góry dziękuję forumowiczom za odpowiedzi do moich pytań.
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SzybkiLemur

    SzybkiLemur Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1. 250gb - moga
    2. Tak
    3. Potrzebuje wejscia HDMI?
    4. Euro albo HDMI zalezy od monitora
     
  4. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    @up
    powodzenia ze podłączysz monitor przez euro, chyba ze masz monitor razem z TV.Do normalnego monitora potrzebujesz kabla VGA:
    Klik
     
  5. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Euro, raczej VGA. :)
     
  6. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Witam.

    1. Jaspery mają 512MB ale do zapisów i ogólnego użytku jest dostępne około 200 bo reszta idzie na oprogramowanie jest to stosunkowo mało, ale można zawsze użyć 2GB pendriva które to nie są drogie a na zapisy stanu gier wystarczy.
    2. Xbox'a podłączysz przez HDMI, EURO, Lub przez Chinch'e w zestawie z konsolą masz taki kabel, ale jak chcesz przez hdmi to Musisz sobie sam dokupić.
    3. Nie kabel HDMI przesyła obraz jak i dźwięk (jak dany telewizor lub monitor ma wbudowane glośniki)
    4. Tak przez kabel VGA dokupujesz go i możesz podłaczyć do monitora.
    PS. Jest jeszcze możliwość jak jesteś zainteresowany HDMI-DVI ale to musi mieć twój monitor, obraz jest lepszy ale nie ma dźwięku i trzeba dodatkowo inwestować w Audio Adapter.
     
  7. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    @up
    jak kupi oryginalny kabel HD VGA od M$ to jakoś też bedzie bardzo dobra, dokupi przejściówke z 2x chinch do Minijack i podlaczy do glosnikow i z głowy.
     
  8. SzybkiLemur

    SzybkiLemur Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pomylka VGA* :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum