1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

plik launch ini

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez millo1986, Styczeń 27, 2013.

  1. millo1986

    millo1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    prosze o jakis aktualny link do pobrania pliku launch.ini? albo jak go utworzyc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tworzysz go na konsoli w dashlaunchu...i zapisujesz na dysku konsoli
     
  4. millo1986

    millo1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    hmmm.... zalozmy ze troche powoli kumam;) mam konsole 4 g. tworze czyli co? mam wejsc do xexmenu... do katalogu z dashlaunchem? i go jakos tam utworzyc?
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    odpalić DL z pliku xex. i z jego poziomu zrobic ini.
     
  6. millo1986

    millo1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    aha czyli wejsc do xexmenu.. wlaczyc dl przez defeault.xex .. ( mam dl 3.06 ) i dalej co? w ktora opcje trzeba w nim wejsc zeby cos takiego utworzyc
     
  7. grisza133

    grisza133 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Grodziec, Bielsko, Poland, Poland
    Masz tu gotowy plik launch.ini
    Zippyshare.com - launch.ini

    Tak wygląda jego zawartość:

    [QuickLaunchButtons]
    Default = hdd:\Freestyle3\default.xex


    [Settings]
    nxemini = true
    pingpatch = true
    contpatch = true
    fatalfreeze = false
    fatalreboot = false
    regionspoof = true
    nosysexit = false
    livestrong = false
    debugout = false
    liveblock = true
    exchandler = true
    remotenxe = true
    fakelive = false
    xblaexitdash = false

    [Plugins]
    plugin1 =
    plugin2 =
    plugin3 =
    plugin4 =
    plugin5 =
     
    1 osoba to lubi.
  8. millo1986

    millo1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  9. mariuszl3

    mariuszl3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam wielką prośbę potrzebuję poprawny plik launch.ini. Jak by ktoś mogł wrzucić byłbym bardzo wdzięczny
    m
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. mariuszl3

    mariuszl3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki
    mam jeszcze jeden problem od pewnego czasu po aktualizacji dasha 16203 i fsd 3.775 wydaje mi się jakby gry wolniej chodziły tzn poruszanie się osobami w grze
     
  12. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Oo..
    RGH nie wpływa na jakość gier, więc nie powinno nic się dziać. A masz jakieś inne problemy np. doczytywanie się tekstur, spadki FPS itd. ?
     
  13. mariuszl3

    mariuszl3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czasem podczas filmików w grach widać lekkie zacięcia
     
  14. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    To nie wina aktualuzacji kernela.

    Wysłane z tapatalka
     
  15. mariuszl3

    mariuszl3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy może być to spowodowane złymi ustawieniami w pliku launch.ini
     
  16. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wątpię - ten plik co ci dałem jest poprawnie skonfigurowany i nie powinno być żadnych problemów. No cóż.. X360 ma już parę lat i nie jest to jakiś super sprzęt, więc w niektórych grach może tak się zdarzyć...
     
Wczytywanie...

Poleć forum