1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączenie do internetu konsoli

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kuba275, Marzec 22, 2014.

  1. kuba275

    kuba275 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z podłączeniem konsoli do internetu. Mam modem arris tg502, pod który mam podłączony telefon stacjonarny, ale zauważyłem,że ma wejscie ethernet, lecz jak podłączam go do konsoli lub laptopa nie łapie internetu w ogole, Vectra jakby co. Zdjęcie tyłu modemu [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Niestety w ten sposób nie podłączysz konsoli do internetu gdyż (tak myślę) nie masz wykupionego pakietu u operatora np. internet+telefon tylko sam telefon. Wejście ethernet jest w razie gdybyś dokupił dany pakiet.
     
  4. kuba275

    kuba275 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie o to chodzi, że mam pakiet internet+TV+telefon, modem zainstalowali mi w moim pokoju i tam jest laptop i komputer, a konsole mam w drugim pokoju ze względu, że mam tam lepszy TV, bo w moim pokoju to stoi stary telewizorek philipsa. Wejście ethernet jest więc o co może chodzić?
     
  5. Gywnblaidd93

    Gywnblaidd93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gniezno
    Może spróbuj przez Wi-fi, jeśli masz Slima. Ewentualnie możesz zainwestować w inny modem.
     
  6. kuba275

    kuba275 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Slimke miałem i tam chodziło na wifi właśnie, a teraz nie mam pojęcia jak to podłączyć a granie na starym TV to porażka, bo pojawiają się paski i obraz czasem jest rozmyty
     
Wczytywanie...

Poleć forum