1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Matezbreniu, Styczeń 8, 2011.

  1. Matezbreniu

    Matezbreniu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż prawdopodobnie mam flash napedu lt 1.1 lub lt+ nagralem ostatnio fable 3 i dzialala na moim xboxie teraz nagralem assassins creed brotherhood i gra nie dziala zrobilo mi tylko update dashboardu a gra nie ruszyla o co chodzi ? obie gry patchowalem fable recznie a acb przez abgx co zrobic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie masz lt+ - musisz go wgrac
     
  4. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    konsola zapewne oflagowana
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    masz zwykłe lt........musisz władować lt+ i zapewne niedługo ban....
     
  6. Matezbreniu

    Matezbreniu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    noo ok ale dlaczego fable dziala a acb nie ?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    A co sie dziej jak wsadzisz acb??jezeli mialbys lt+ 1.1 a nie spatchowal go to bylby czarny ekran jezeli masz lt to gra sie zainastaluje ale nie da sie uruchomic bedzie pisalo przetrzyj plyte szmatka:)
     
  8. Matezbreniu

    Matezbreniu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pojawia sie czarny ekran a po chwili napis nie mozna odczytac plyty
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    fable nie wymagało lt+
     
Wczytywanie...

Poleć forum