1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prince of Persia Zapomniane Piaski - duży problem ;/

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez cukier, Czerwiec 15, 2010.

  1. cukier

    cukier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,

    Mam problem z przejściem pewnego momentu spróbuje go opisać a jak nikt nie zdoła się zorientować gdzie jestem to jakoś zmotam zdjęcie :D

    Od wczytania zaczynam w sali okrągłej z 4 drzwiami 2 razy kraty jedne kamienne zamknięte i jedne otwarte. Wewnątrz są belki po których muszę skakać jedną muszę włączyć za pomocą klawisza LB na tych belkach kołysają się te topory takie :D przeskakuje przez te belki i dochodzę do drzwi z krat które nie chcą się otworzyć jest tylko dźwięk jakby się coś otwierało i tyle innej drogi nie ma ten moment mi sie kojarzy że było coś throne rome epizod czy jakoś tak :D

    zdoła ktoś w ten sposób pomóc czy robić zdjęcie :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. stomil-olsztyn

    stomil-olsztyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczytno/Olsztyn
    daj zdjecie to powiem bo gre ukonczylem
     
  4. cukier

    cukier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. stomil-olsztyn

    stomil-olsztyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczytno/Olsztyn
    wiesz lepsze by bylo zdjecie momentu gdzie sie zatrzymales a nie tych otwatrych drzi mi to nic nie mowi i nie rob zdjec po 3 mpx tylko je zmniejszaj na drugi raz do 0,5 - 1 mpx
     
  6. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    ja nie mogę przejść jednego momentu w którym idę z tym dżinem, wychodzi do mnie wiele potworów i takie dwa kamienne które są odporne na uderzenia mojego miecza. Wie ktoś jak je pokonać? bardzo proszę o odpowiedź
     
  7. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Z tego opisu i zdjęcia to nawet gdy ukończyłem grę to nie umiem Ci napisać co dalej. Zrób zdjęcie tej sali co na początku jesteś i jeśli pamiętasz to jaki epizod miałeś wcześniej tak szybciej dojdziemy.

    A jak masz jakiś problem z przejściem to wchodzisz na youtube i wpisujesz "prince of persia forgotten sands walkthrough" i w zależności jaki epizod masz lub oglądasz po kolei.
     
  8. Reji

    Reji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    Sebaaaaa310 nie wiem czy o dobrych potworkach myślę ale trzeba w nie uderzyć mocnym atakiem po prostu
     
  9. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    niestety mocny atak też nic im nie robi. To są takie potwory co biegają w moją stronę po arenie i próbują mnie staranować.
     
  10. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Pewnie mają zbroję. Przejdź pod ścianę i jak będzie biegł na Ciebie to wtedy ucieknij na bok lub zrób unik. Wtedy zawali w ścianę i po kilku takich dzwonach będziesz mógł go powalić.
     
  11. cukier

    cukier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ImageShack Album - 2 images

    lepszych nie umiem zrobić co do epizodu to coś mi się kojarzy throne rome czy to jakieś rekem a jeśli chodzi o walkthroguht na youtube to oglądałem wszystkie od 30 do 40 i nie ma jest moment gdize byłem potem gdzie nie i tyle . albo tak golądam że nie widze:p
     
  12. krzys_o

    krzys_o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz ustawić się tak żebyś za plecami miał jakąś ścianę, jak potwór będzie biegł w twoją stronę to odskocz w bok w ostatniej chwili. Wtedy potwór uderzy w ścianę i będzie przez moment oszołomiony, można go wtedy naparzać mieczem.

    A jeśli chodzi ci jeszcze o innego potwora to stań między jego nogami i wal go po łydkach, jak uklęknie to wskakujesz mu na głowę i dalej już wiesz, powodzenia:)
     
  13. tomson93

    tomson93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawwa
    A ja mam taki mały problem po tym 1 bosie ( co go stworzył na początku ten duży ) jak już go rozwale jest taka sala gdzie trzeba sie na góre dostac i sie wysuwa ściana wysuwa sie skacze na nią odbijam sie i po tym materaiale nie moge wejść do góry a jak sie od niego odbijam i skacze znowu na ściane to albo sie już chowa albo i tak nie moge wejść . na suficie są kolumy i trzeba tam przeskoczyć po nich dalej . Może mi ktoś powiedzieć jak tam wejść ??

    Foty
    1 ściana schowana
    [​IMG]
    2 ściana wysunięta
    [​IMG]

    Co zrobić żeby tam wskoczyć ??
     
  14. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Wbiegasz po ścianie i jak wciśniesz przycisk to potem ściana się wysuwa to wtedy ty wbiegasz do góry odbijasz się od drugiej znowu odbijasz i od tej z przyciskiem dalej do góry wbiegasz jak wciśniesz RT.
     
  15. tomson93

    tomson93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawwa
    A powie mi ktoś teraz jak gdzie mam iść w tym Astronarium ( tam gdzie jest ta maszyna z planetami ) jestem w polowie wysokości i teraz nie wiem jak ustawic to i gdzie skoczyć . Najlepiej jakiś poradnik z youtube .
    Poniżej fotka :
    [​IMG]
    Jak ustawie na ten tależ co sie rozkłada to wskakuje na niego i nie mam gdzie dalej skoczyć bo do środka nie doskakuje . Pomoże ktoś ??
     
  16. krzys_o

    krzys_o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co pamiętam trzeba zamrozić wodę, wtedy wszystko stanie i możesz dalej przeskoczyć.
     
  17. tomson93

    tomson93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawwa
    Tam nie ma co zamrozić bo próbowałem nie ma żadnych słupów itp zeby skoczyć . ( to sie zamo nie kręci ) ja to dźwignią ustawiam .
     
  18. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sebaaaaa310 tak jak Ci pisali jeden rodzaj potworów rozwalisz tylko mocnym atakiem(przytrzymanie X),drugi walenie po lydkach, a jesli to te co chca Cie staranowac to musisz odskoczyc (B) i jak walnie w sciane to podbiegasz i walisz mocnym atakiem...mozesz takze go troszeczke "rozkojarzyc" jesli masz taka moc (kierunek dół na krzyżaku)



    tomson93 tez tam sie zawiesilem na chwile ale z tego co pamietam to chyba sie cofnolem sie do tej poprzedniej dzwigni bo tam masz dwie napewno i tam co przekrecilem
     
  19. krzys_o

    krzys_o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na początku podnosisz/przesuwasz mechanizm za pomocą dzwigni, a jak dojdziesz na sam szczyt to zrozumiesz o co mi chodziło z zamrożeniem wody;)
     
  20. tajwan02

    tajwan02 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a orientuje się ktoś może co zrobić na placu w którym z dziury wyleciało dużo skarabeuszy, a po ich zabiciu przekręciłem kołowrotem i schody z ziemi wyjechały i nie wiem jak na przeciwną stronę się dostać :-(

    już dostałem odpowiedź trzeba wode zamrozić i pokrecic kołowrotem :-D
     
  21. mateush13

    mateush13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja też zatrzymałem się na etapie tych drzwi które są zamknięte cofnęło mnie tu po utracie życia i teraz nic z tym sie nie da zrobić 2 raz przeszedłem do tego momentu i to samo zonk 3 raz juz nie bede grać czekam a jakis kod zeby przeskoczyc poziom
     
Wczytywanie...

Poleć forum