1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Benq

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Qbala12, Styczeń 8, 2009.

  1. Qbala12

    Qbala12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Mam problem z napędem Benq. Wczoraj przyjechał do mnie nowy opus z Microsoftu(napęd prawdopodobnie nówka).Gdy wysuwam tackę i włożę płytę(lub nawet bez) i zamykam to zaczyna 2 razy buczeć .(głośno,trochę mnie to wkurza :mad:) i nie wiem czy mam to zgłaszać do M$ czy to standard w Benq?Wcześniej miałem Samsunga i chodził wczytywał gry cichutko.
    pozdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To nie Benq tylko Lite-on jak przeszkadza to zadzwoń i powiedz co Ci nie pasi że żądasz cichego napędu i jakiś upominek może być pad:p
     
  4. Qbala12

    Qbala12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Dostałem opusa z listopada i ma białe kabelki to raczej benq. Jutro będe dzownił do M$ ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum