1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z uruchomieniem gry...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jassio, Lipiec 25, 2010.

  1. Jassio

    Jassio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z odpaleniem Fifa 2010 World Cup.
    Czytałem że ma wave 6, ale zadziała jeśli użyje się activation.iso.
    Mam iX 1.6, po włożeniu płyty do napędu, konsola jakby coś wczytywała i po chwili pojawia się : "Otwórz napęd" .
    Co robię źle? Może mam spatchować ją wave patcherem do wave3 i nagrać?
    Czekam na odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BuLa977

    BuLa977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    YouTube - Xbox360 to nie tylko rrod Jeżeli masz tak jak na tym filmiku to moim zdaniem mozesz miec zryty naped :/ Ale nie znam się na tych wszystkich wave wiec poczekaj tez na odpowiedzi innych.
     
  4. Jassio

    Jassio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odpowiedź, ale inne gry działają bez problemu.
     
  5. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. Jassio

    Jassio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    BENQ VAD6038 fw. 64930C, 62430CR: 2 kabelki - białe
    Taki mam napęd.
    I za napędem wszystko ok, tylko fifa nie odpala się bo podobno ma wave 6. Nie wiem czy to muszę patchować czy wystarczy activation.iso
     
  7. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. Jassio

    Jassio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyżej napisałem że mam już activation.iso, może spatchować grę do wave3 ?
     
  9. ziomal432

    ziomal432 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Activate.iso pozwala na uruchamianie gier wave 4, 5, 6, jeśli zrobisz patch na wave 3, to activate.iso nie będzie potrzebne do tej gry. Poza tym nie używaj abx360 po patchu, bo ci przywróci oryginalny wave.
     
  10. Jassio

    Jassio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli to raczej jest problem z obrazem gry.
    Dzięki za pomoc
     
  11. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  12. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    na jaką płytkę nagrałeś activate.iso ?
     
  13. doninik127

    doninik127 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Mam rade dla Ciebie :) Kup oryginał i nie kradnij dobry człowieku :p
     
  14. Jassio

    Jassio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na Verbatim nagrałem.
    Obraz sprawdziłem abgx i wyświetliło że wszystkie CRC matches.
     
  15. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    dominik jesli masz pisać takie posty to wyjdz z forum bo nic nie wniosles.


    @topic Jassio moze nie umiesz korzystac z activate.iso?
     
  16. Jassio

    Jassio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co w tym trudnego?
    Inne gry z wave4 itd. odpalałem już przez activation.iso.
    Abgx wykrył że wszystkie CRC są ok, tylko w Video i PFI była informacja że to nowy wave i z takim czymś sie nie spotkał (mam najnowszy).
    Podejrzewam że może coś być z tym obrazem, więc raczej poczekam na fife 2011 (bo już dość płyt zmarnowałem)
    Pozdrawiam i dzięki wszystkim co próbowali pomóc!
     
  17. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Ja robię tak patch obrazu .iso na wave 3 później wrzucam obraz .dvd do ImgBurn i wszystkie gry działają a mam ich dużo ;)
     
  18. Jassio

    Jassio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czym pat****esz na wave 3?
     
Wczytywanie...

Poleć forum