1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerabianie gry z Lt 3.0 na 2.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kuba335, Wrzesień 28, 2012.

  1. kuba335

    kuba335 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy po ściągnięciu gry na Lt 3.0 , powinienem ją przepuścić przez XDVDMulleter czy też nie przejmować się tym i normalnie przerabiać grę zgodnie z poradnikiem umieszczonym na forum.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michasL

    michasL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Ja robie tak jak na forum jest przez xbox backup creator i nagrywam
     
  4. kuba335

    kuba335 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I normalnie chodzi wszystko? Pytam się bo dotychczas bez przerabiania gry przez ten program żadna mi nie chodziła( przy przerabianiu gier na 2.0)
     
  5. michasL

    michasL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Działały lecz teraz mam problem z fifa 13. Inne gry typu MAx payne 3 czy F1 2012 nagrywalem ta sama metoda co fife lecz fifa nie chce dzialac i mam błąd nieobsługiwana płyta
     
  6. maras12322

    maras12322 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja w ogóle mam problem odpalam program xbc zgodnie z instrukcją otwieram obraz iso następnie topologie i wyskakuje odmowa dostępu co jest grane?
     
  7. fiksjusz

    fiksjusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zbąszynek, Poland
    właśnie, mam ten sam problem przy próbie robienia topology, odmowa dostępu. o co chodzi ??
     
  8. Gengi1910

    Gengi1910 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam to samo przy xcom enemy unknown
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    1.przelatujesz na nowo iso w abgx z ustawieniami pod lt 3.0
    2.uzywasz xbc i juz gra jest pod lt 2.0 po tych krokach wszystko musi smigac
     
  10. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeśli nie może dograc to albo utorent korzysta z obrazu albo zobaczcie czy nie jest zaznaczona opcja tylko do odczytu w iso (prawym właściwości i tam odznaczyc tylko do odczytu )
     
Wczytywanie...

Poleć forum