1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Stworzenie własnej stacji radiowej w GTA IV

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pjekasz, Kwiecień 13, 2012.

  1. pjekasz

    pjekasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Z góry uprzedzę, że nie mam zielonego pojęcia o Xbox'ach i ich możliwościach, dlatego pytam.
    Czy jest możliwość stworzenia własnej stacji radiowej, z własną muzyką w GTA IV na Xbox'ie? Co jest do tego potrzebne?
    Z góry dzięki ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. GaRdZiOl24

    GaRdZiOl24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie da się z tego co wiem , bo jak niby chciałbyś to zrobić
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    możliwe ,że na jtag/rgh się da na lt nie
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Niestety ale na xboxie 360 nie jest to możliwe :)
     
  6. pjekasz

    pjekasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No trudno, będę musiał zadowolić się rosyjskim radiem ;p Dzięki ;)

    A tak w ogóle to o co chodzi z tym jtag/rgh i lt? Co to jest?
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Przeróbka chipowa xboxa koszt ok200zl, nie musisz nagrywać płyt, możesz podpiąc wieksze dyski i masz darmowe dlc i arcade

    a lt to przeróbka napędu
     
  8. Yamrox

    Yamrox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jest pewna możliwość wgraj sobie muzykę na pendrive i kliknij X ten na środku wchodzisz w zakładke muzyka,odpalasz i słuchasz jak radia, a muzyke w grze po prostu wyciszasz. Jest to jedyny sposób.
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    jtag umożliwia odpalanie gier z HDD bez płyt w napędzie, a LT jest to przeróbka napędu umożliwiająca odpalanie kopi zapasowych :)
     
  10. pjekasz

    pjekasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    O to oświeciliście mnie :)
    Czyli jak kupię oryginalnego xboxa elitke, to będę mógł instalować gry na dysku twardym, a później odpalać je bez płyty? Czy muszę coś zrobić, by wykonywac taki proces?
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak kupisz z jtag/rgh to tak, bez przeróbki płyta musi być w napedzie
     
  12. ROPumpkin10

    ROPumpkin10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    [​IMG]
     
    1 osoba to lubi.
  13. pjekasz

    pjekasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ile kosztuje taka przeróbka?
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  15. pjekasz

    pjekasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I jest opłacalne coś takiego? Czy lepiej potem laser wymienić jakby się uszkodził?
     
  16. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Lepiej zrobić RGH i mieć spokój z napędem
     
  17. pjekasz

    pjekasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gdzie można wykonać taką przeróbkę? Zrobi mi to koleś co przerabia xbox'y?
     
  18. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Usługi poszukaj tu
     
Wczytywanie...

Poleć forum