1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Test drive 2 + kierownica microsoftu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bartekks, Lipiec 26, 2011.

  1. bartekks

    bartekks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tulce
    Witam
    Próbuje grać w tdu 2 na oryginalnej bezprzewodowej kierownicy microsoftu. Wszystko dziala oprócz migaczy i otwierania dachu w kabrioletach. Nie moge tez podgłosnic radia. Niby szczegóły, ale drażnią. Idzie coś z tym zrobić? Jakoś to ustawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  4. bartekks

    bartekks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tulce
    Tak na padzie jest ok
     
  5. saffal

    saffal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Ustawienia ? W tą grę da się grać na kierownicy ? :) Ja sobie nie wyobrażam
     
  6. bartekks

    bartekks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tulce
    Grać się da, nawet przyjemnie jak na arcedówke. W instrukcji jest nawet pokazana kiera, ale ma w instrukcji inne ustawienia przycisków niż w rzeczywistości i nie mogę tego zmienić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum